2019. nov 05.

Tuti tippek a JOY-napokra

írta: MarketWorld webáruház
Tuti tippek a JOY-napokra

Shopping, ahogy te szereted!

Gondoltál már arra, hogy előre megtervezd JOY-napos vásárlásod? Ha igen, jó úton jársz a tudatos vásárló címének megkaparintása felé, ha nem, adunk néhány ötletet, hogy miként könnyítheted meg saját dolgod mielőtt kezdetét veszi a vásárlási őrület.

Ne feledd, hogy a JOY ShoppieGo nevű alkalmazásának letöltésével nagyot lendíthetsz a folyamaton, hiszen az applikációban egy helyen tárolhatod az összes kedvezményre jogosító kártyát.

forrás: apkpure.com
forrás: freepik.com

Beváltási kisokos kuponjainkhoz

Természetesen webáruházunk is részt vesz a 2019. november 7-10. között esedékes kuponnapokon. A kedvezmények a marketworld.hu oldalon leadott rendelésekre érvényesek, kuponjainkat megtalálod a már megjelent JOY Magazin októberi számának 347. oldalán.

Webáruházunkban egyszerűen beválthatod a kuponokat, mindössze annyi a teendőd, hogy a kiszemelt terméket a kosárba helyezed. Ezt követően a kosárra kattintva ellenőrizd annak tartalmát, majd a kedvezmények érvényesítése alatt lévő kis dobozba másold be a kuponkódot. Ugye milyen sima ügy?

 forrás: marketworld.hu

Tippek kuponnapokra

  • Böngészd át lakásod, háztartásod, ruhatárad, hogy lásd, mik azok a dolgok, amelyekre szükséged van.

 

  • Nagyon fontos, hogy listát készíts ezekről a termékekről. Emellett gondold végig, hogy környezetedben lesz-e valakinek születés- vagy névnapja, esetleg bármi más esemény, amire ajándékot kell választanod.

 

  • Oszd be az idődet és energiádat! Mielőtt elindulsz otthonról, a lista alapján szedd össze, hogy melyik üzletbe érdemes betérned. Gondolj csak bele, a tömegnyomorból is kevésbé veszed ki a részed, ha már előre tudod, hogy mit, hol akarsz megvenni.

 

  • Fontold meg, hogy biztosan a megfelelő termékekre költesz-e. Ne szerezz be olyasmit, amiről tudod, hogy a későbbiekben nem válik hasznodra!

 

  • Előnyben vagy, ha betéve tudod méreteid. Vannak üzletek, ahol online is felhasználhatod a kuponokat, ezzel a vásárlási móddal idő- és energiatakarékos üzemmódra állíthatod be magad a kuponnapok idejére.

 

  • Ne feledd! Legyen nálad víz és némi nassolnivaló arra az esetre, ha megéheznél a nagy shoppingolás közben.

 forrás: freepik.com

Ha tökéletes loknikra, netán sima arcbőrre vágysz, válaszd a Babyliss, Braun, Remington és Rowenta férfi és női szépségápolási, hajápolási és Braun szájápolási termékekre felhasználható kuponunkat.  Amennyiben konyhádat szeretnéd feltuningolni, háztartási gépek vásárlásához az ETA termékeit ajánljuk, ezen felül pedig Philips-termékekre is – kivétel televíziók – beválthatod a MarketWorld kuponjait, melyek mind 20% kedvezményre jogosítanak.

Szólj hozzá

vásárlás kedvezmény tippek online áruház műszaki cikkek műszaki webáruház JOY kuponnapok marketworld JOY-napok