2019. nov 11.

Álló porszívó – ezeket ajánljuk!

írta: MarketWorld webáruház
Álló porszívó – ezeket ajánljuk!

Állóporszívó-vásárlás előtt állsz? Megmutatjuk a legjobbakat

Mit szólnál hozzá, ha a porszívózás többé nem lenne kolosszális nyűg a nyakadon? Szép gondolat, ugye? Erre kínálnak megoldást az álló porszívók, melyek könnyű használatuk és egyszerű tárolhatóságuk miatt egyre kelendőbbek, illetve bombabiztos megoldást kínálnak könnyed takarításhoz. Számos előnnyel bírnak a hagyományos, porzsákos porszívókkal szemben, ezeket szedtük össze néhány pontban.


forrás: marketworld.hu

 

Kényelmes és hasznos

Az álló porszívók leggyakrabban morzsaporszívóvá is alakíthatók, így kettő az egyben funkció jellemző rájuk, tehát nem csak a szobák, hanem az étkezőhelyiségek tisztán tartására is alkalmasak. Sőt, hajlíthatóságuk révén a legmakacsabb rések és sarkok is elérhetők, sőt akár autót és bútorokat is tisztíthatunk a segítségével.

Ráadásul a porszívók LED-es világításának köszönhetően a másodperc törtrésze alatt feltűnik, hogy melyek azok a koszos felületek, amelyeket kihagytunk takarítás közben.

forrás: marketworld.hu

 

Gyors és csendes

Ezek a típusú porszívók még némi pihenőidőt is biztosítanak használójuk számára, ugyanis egyszerű használatuk révén sokkal rövidebb idő alatt végezhetünk a házimunkával szemben egy standard porszívóval.

Ezen felül pedig a zajszint miatt sem kell aggódnunk, az álló porszívók általában sokkal csendesebben működnek, mint a porzsákos porszívók.

forrás: marketworld.hu

 

Hely- és energiatakarékos

Az álló porszívók további ismertetőjegye a problémamentes tárolás. Még arra sincs szükség, hogy szekrénybe vagy bármilyen tárolóhelyiségbe süllyesszük a gépezetet, hiszen porzsák nélküli kialakítása révén elég, ha az egyik sarkot kiszemeljük neki.

Az álló porszívók irányítása is előnyükre válik, hiszen csupán tolni kell magunk előtt, nem szükséges hajolgatni. Továbbá az álló porszívók porzsákos társaikkal szembeni egyik legfontosabb előnye, hogy nem kell őket magunk után hurcolászni a kedvező kivitelezés miatt.

Bár az álló porszívók árfekvésben eltérnek a hagyományos porszívóktól, hosszú távon jobb befektetésnek bizonyulnak a fent említett tényezők miatt.

A vásárlói visszajelzéseink alapján a 3 legnépszerűbb álló porszívónk:

Vásárlóink visszajelzései alapján az alábbi 3 porszívó a legnépszerűbb webáruházunkban:
-
Gyártó  GORENJE SVC144FW ROWENTA RH9079WO PHILIPS FC6409/01
Garancia 2 éves 2 éves 2 éves
Kivitel Porzsák nélküli porszívó, Kéziporszívó, Morzsaporszívó Kéziporszívó Kéziporszívó
Tartozékok  - szívófej, bútortisztító kefe, réstisztító szívófej, akkumulátortöltő, forgókefés porszívófej, Easy Brush kefe réstisztító szívófej, hálózati adapter, mikroszálas párna, TriActive Turbo szívófej, 2 az 1-ben kefe, párnatartó
Szín fehér fekete, metál kék

 A termék ára

28 989 Ft 64 899 Ft 104 899 Ft
Szólj hozzá

háztartás takarítás webáruház porszívó philips gorenje rowenta termékajánló marketworld álló porszívó