2020. már 05.

Mit jelent a Whirlpool 6. érzék technológia?

írta: MarketWorld webáruház
Mit jelent a Whirlpool 6. érzék technológia?

Figyelj, mert most beavatunk a részletekbe!

Ha nem cseng ismerősen számodra a 6. érzék technológia elnevezés, kezdjük azzal, hogy a Whirlpool is szeretné kivenni a részét a klímaváltozás elleni küzdelemből, ezért megalkotta a Green Generation termékcsaládot, melynek részeként kifejlesztette saját 6. érzék technológiáját, ezzel pedig a márka háztartási nagygépeit is felszerelte. Az innováció abban rejlik, hogy a 6. érzékkel felruházott készülékek kiváló teljesítmény mellett is takarékos energia- és vízfogyasztást biztosítanak számodra. Ezáltal természetesen a pénztárcád is hálás lesz a 6. érzékkel felszerelt gépeknek, és a környezetet is véded velük. Nem is beszélve a letisztult designról, ami minden egyes gépet jellemez, és modern küllemet ad háztartásodnak. Ha érdekel, mit is takar termékkategóriánként a technológia, görgess lejjebb, mert röviden összeszedtük a mosógépek, hűtőszekrények, fagyasztók, szárítógépek, mosogatógépek, mikrohullámú sütők és indukciós főzőlapok 6. érzék tulajdonságait.
mw_blog_whirlpool_6th_sense_header.png
forrás: google.com
 
E készülékek tekintetében a 6. érzék technológia abban áll, hogy a beépített intelligens szenzorok által a gép érzékeli a mosnivaló mennyiségét, valamint automatikusan szabályozza a szükséges erőforrásokat és nyomon követi a mosási programot. Mindezt azért, hogy maximális eredményt nyújtson kedvenc ruhadarabjaid tisztításakor.
wp.jpg
forrás: google.com
A Whirlpool 6. érzékkel ellátott hűtői a hőmérséklet-változásokhoz igazodva beállítják és szabályozzák a hőmérsékletet, hogy az ételek illata és íze friss maradjon, mintha épp a piacról hoztad volna őket. Ráadásul az A++ energiabesorolású alul- és felülfagyasztós, valamint az A+ típusú Side by Side egyajtós hűtők a piac legtakarékosabbjai közé tartoznak. Ráadásul a készülékekben található levegőszűrő rendszer – melyet elég félévente cserélni – redukálja a baktériumok számát és eltünteti a kellemetlen szagokat. A NoFrost rendszer pedig hatalmas súlyt vesz le a válladról, hiszen neki köszönhetően a hűtő nem jegesedik, így leolvasztani sem kell.
A fagyasztók szintén intelligens érzékelőkkel vannak felszerelve, amelyek észlelik a hőmérséklet-változást, és ha szükséges automatikusan fokozzák a készülék működését a gyors és energiahatékony fagyasztást szem előtt tartva.
wp4.jpg
forrás: google.com
A már sokat emlegetett technológia révén a szárítógép felméri a ruhákban lévő nedvesség szintjét, és eszerint szabályozza a szárítási programot, így a gyorsabb szárítással időt és energiát spórolsz meg. Emellett a legkényesebb anyagból készült ruhadarabjaidat sem kell féltened, hiszen azokkal is kíméletesen bánik a készülék.
wp3.jpeg
forrás: google.com
Mosogatógépek esetén a 6. érzék abban áll, hogy a technológia által a készülék érzékeli az edények szennyezettségének mértékét, és a mosási ciklust ehhez igazítja, így a gép akár 50%-kal kevesebb idő-, energia- és vízmegtakarítást képes elérni. Ráadásul az úgynevezett multizónás opciónak köszönhetően elegendő, ha csak az alsó vagy felső kosarat pakolod meg edényekkel. Ezen felül a féladagos mosási lehetőség is adott, amivel szintén erőforrást takaríthatsz meg.
wp6.jpg
forrás: google.com
A gépek 6. érzék technológiájának intelligens érzékelői figyelik az étel nedvességtartalmát, és a tökéletes végeredmény érdekében ehhez igazítva szabályozzák a főzési folyamatot. Sőt, egy gombnyomásra számtalan funkció elérhető a gépen: sütés, grillezés, párolás, kiolvasztás, gyorsmelegítés.
wp2.png
forrás: google.com
A Whirlpool indukciós főzőlapjaival gyorsan és egyszerűen készíthetsz egészségesebbnél egészségesebb ételeket. A 6. érzék technológiás főzőlapokat a sietős hétköznapokra találták ki: könnyen tisztíthatóak, kerámia-üveg beborításuknak és a beépített, magas frekvenciájú intelligens elektromágneses felületnek köszönhetően pedig csak maga az edény melegszik, nem pedig az egész főzőlap.
wp5.jpg
forrás: roguehomme.com
Szólj hozzá

konyha hűtő háztartás sütés műszaki webáruház whirlpool konyhai eszköz marketworld whirlpool mosógép whirlpool mosogatógép whirlpool mikrohullámú sütő whirlpool hűtő whirlpool fagyasztó whirlpool főzőlap whirlpool szárítógép