2017. júl 24.

A kapszulába zárt ízvilág

írta: MarketWorld webáruház
A kapszulába zárt ízvilág

A kávéfogyasztóknak egy része ragaszkodik a régi, jól bevált kotyogós kávéfőzőn lefőzött kávéhoz, nem akarjuk őket megtéríteni, csupán csak összeállítottunk néhány pontot, amely a kapszulás kávék előnyeiről, és csakis az előnyeiről szól.

capsules_marketworld.jpgKapszula?

Igen, de milyen? A kapszula egy kis biológiailag biztonságos műanyag kapszli, melyek mindegyike egy adagnyi kávét rejt magában. Ezek légmentesen vannak lezárva, melyeknek a kávéfőző beindítása során fúródik át a fedelük, és szűrődik át rajtuk a forró víz lassan csepegtetve csészénkbe a fekete aranyat.  

Mindig friss kávé

Akik igazán értékelik a kávé ízét, azok a friss kávé ízét értékelik igazán. Ez az egyik nagyon fontos előnye a kávékapszulának, hogy biztosak lehetünk a lefőzött kávé frissességében.

Kényelem

Sokak számára az a tény, hogy a kávé közvetlenül a csészébe fő le, elkerülve a hagyományos kávéfőzőnél felmerülő macerát, a kényelmi faktor magas fokát jelenti. Valóban nincs egyszerűbb megoldás annál, mint egy kapszulát berakni a gépbe, majd megnyomni a gombot, és már csordogál is az illatos fekete nedű.

Költségkímélő

A hagyományos kávéfőzésnél megesik, hogy több kávét főzünk le, mint amennyit meg is iszunk, így ez már kielégíti a pazarlás fogalmát, míg a lefőzött egy adagnyi kávé biztos, hogy elfogyasztásra is kerül, arról pedig már ne is beszéljünk, hogy nem fogunk kávézóba járni, ha egy finom kávét akarunk kortyolni. 

Könnyű tisztítás

Egy csészét könnyebb elmosni, mint a hagyományos kávéfőző minden egyes elemét, illetve a kávéfőzés folyamata is kevesebb rendetlenséggel jár. A kapszulákból nem szóródik a zacc, nem kell ügyelni a darált kávé megfelelő elzárására, csak be a kapszulát a gépbe, és ki a kapszulát a gépből.

Variálhatóság

Napról napra újabb és újabb ízvilág kerülhet a kávéscsészénkbe, és mindig olyan kávét ihatunk, amelyhez éppen kedvünk van, vagy amely leginkább passzol a hangulatunkhoz. Tegye izgalmassá a kávézásokat, hogy variálja az ízeket, és összeállítja a saját kávéspecialitását.

coffee_marketworld.jpg

 

 

Szólj hozzá

kávé konyha egészség háztartás műszaki online áruház kávéfőzés műszaki cikkek kávékapszula marketworld