2017. júl 31.

A video bébiőr 5 előnye

írta: MarketWorld webáruház
A video bébiőr 5 előnye

A baba monitor nélkülözhetetlen kelléke, hogy a szülők biztonságban tudhassák gyermeküket, amellyel pedig ők is nagyobb nyugalomban és kényelemben részesülhetnek. Lássuk néhány pontba szedve, hogy milyen funkciói és előnyei vannak a bébiőrzőnek.

bebior.jpeg

1. Tudjuk ellenőrizni, hogy gyermekünk áll vagy fekszik

Számos szülő azon az állásponton van, hogy hagyni kell, hogy a gyerek megnyugtassa magát, és nem kell azonnal közbelépnünk. Ebben az esetben a videó bébiőr a legjobb választás, amellyel ellenőrizhetjük, hogy gyermekünk még fekszik a kiságyban vagy esetleg felállt, így el mérlegelni tudjuk, hogy szükséges közbelépnünk vagy sem.

philips_digitalis.jpg

2. A pihent szülő felbecsülhetetlen

Több idő jut a szülőknek arra, hogy kipihenjék magunkat, anélkül, hogy folyamatosan figyelemmel kellene kísérniük a gyermeküket, merthogy arra ott a bébiőr, amelynek segítségével nem kell állandóan ellenőriznünk csemetéjük hogylétét.

3. A baba alvásának követése

Egyes babák forgolódnak és mozgolódnak, de nem feltétlenül kezdenek el sírni. A video bébiőrzővel a szülő nem csak hallja, hogy gyermeke felsírt, de a valós kép alapján látja, hogy nyugtalan vagy sem.
Az orvosok szerint 1 és 3 éves kor közötti gyerekeknek 12-14 órányi alvásra van szükség, míg az ennél kisebbeknek jóval többre. A szülő követheti a gyerek alvásának folyamatát, és nyomon követheti, ha az nem megfelelő, így könnyebben fel tudják tárni az okokat, hogy megtegyék a szükséges intézkedést.

philips_videofunkcioval_baba_monitor.jpg

4. Biztonság

Igen, a biztonság az elsődleges szempont, amiért bébiőrt választunk, merthogy valóban a legjobb biztonsági eszköz kisgyermek mellé, anélkül, hogy a szülőnek folyamatosan mellette kellene lennie. Kisebb balesetek előfordulhatnak, de ezeket akár meg is tudjuk előzni, ha a video bébiőrön keresztül már látjuk, hogy csemeténk mivel próbálkozik.

philips_baba_monitor.jpg

5. Biztonsági kamera

Dolgozó szülőként előfordulhat, hogy gyermekeinket bébiszitterre bízzuk, és szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy csemeténk távollétünkben is a megfelelő ellátást kapja. Számos videó bébiőrző kameraképét már okostelefonról is követhetjük. Mi több, biztonsági kameraként is funkcionálhat, és elhelyezhetjük az ablakokban vagy egyéb belépési pontokban, amely közel van a babához.

philips_avent.jpg

 

Szólj hozzá

biztonság rendelés bébiőr bébiőrző videó bébiőr gyermek biztonság