2022. feb 01.

Termékajánló: Philips PowerPro Aqua 3 az 1-ben porszívó

írta: MarketWorld webáruház
Termékajánló: Philips PowerPro Aqua 3 az 1-ben porszívó

Bemutatjuk a készüléket

Sokat bajlódsz takarítás közben azzal, hogy cserélgeted a porszívót a felmosófával? A Philips kifejlesztette a megoldást a problémára, a PowerPro Aqua 3 az 1-ben porszívóval lehetőséged van egy készülékkel végezni nemcsak a portalanítást, de a felmosást és a makacs sarkok tisztítását is.Sokat bajlódsz takarítás közben azzal, hogy cserélgeted a porszívót a felmosófával? A Philips kifejlesztette a megoldást a problémára, a PowerPro Aqua 3 az 1-ben porszívóval lehetőséged van egy készülékkel végezni nemcsak a portalanítást, de a felmosást és a makacs sarkok tisztítását is. 

7abbc03db52a49d89930ad1900b67a4f.png

sor1.png

 

 

A Philips egy végtelenül egyszerűen használható és tisztítható porszívót tett le az asztalra, a PowerPro Aqua porzsák és vezeték nélküli kivitelezéssel került a gyártósorra. Hogy ez mit is takar? Előbbi azt, hogy anélkül kiürítheted a portartályt, hogy hozzáérnél a koszhoz. Ennél higiénikusabb megoldást keresve sem találsz, ha porszívó karbantartásáról van szó. A vezeték nélküli kialakítás pedig szabad mozgásteret biztosít számodra, nem kell többé a konnektorhoz és a vezeték hosszúságához igazodnod takarítás közben.

A könnyű használatot tovább fokozza a porszívó légies súlya és egyszerű irányíthatósága, így még csak el sem fáradsz a házimunka végzése közben.

8599bd99373148569c58ad1300ee4836.png

sor2.png

 

 

A porszívó háromrétegű szűrővel rendelkezik, ami a pollen, az állatszőr és a por 90%-át felfogja, hogy élvezhesd a minél tisztább levegőt otthonodban. A szűrő mosható, így annak tisztítása sem igényel különösebb erőfeszítést. 

9371212152862.jpg 

sor3.png

 

 

Nincs is praktikusabb egy több az egyben módon használható háztartási berendezésnél. A PowerPro rögtön két porszívót foglal egy készülékbe, ugyanis amellett, hogy álló porszívó, egy levehető morzsaporszívó is csatlakozik hozzá. Jogosan merül fel a kérdés, hogy ez miért is olyan hasznos? A kis kézi porszívóval feltakaríthatsz a legapróbb zugokban, a bútorokról és a makacs sarkokból is eltávolíthatod a porcicákat, vagy az asztalról leszóródott morzsákat.

Nedves tisztításhoz a porszívó fején található kétoldalú mágnest alkalmazhatod a felmosófej felpattintásához, ezzel egy mozdulattal neki is állhatsz a felmosásnak. A felmosórendszer rendkívül praktikus, ugyanis szabályozza a vízmennyiséget, ezzel folyamatosan optimalizálja a nedvességszintet bármilyen típusú keménypadlón. 

sor4.png

 

 

A porszívó PowerCyclone technológiával rendelkezik, amelynek segítségével a készülék nehézségi gyorsulást hoz létre a PowerCyclone kamrában, így képes szétválasztani a port és a levegőt. Ez a technológia biztosítja a folyamatosan magas tisztítási eredményt.

A TriActive Turbo szívófej keménypadlón és szőnyegen is maximális teljesítményt nyújt, míg a mini turbókefével a puha felületek tisztítása lesz egyszerű feladat. Ez utóbbival egyszerűen felporszívózhatod az állatszőröket is.  

nevtelen_terv_2.png

 

sor5.png

 

 

• 3 az 1-ben funkciót lát el - morzsaporszívóval és felmosófejjel is kiegészül.

• Mini turbókefével felszerelt.

• Nagy porszívózási teljesítmény jellemzi a készüléket. 

• A pollen, por és állatszőr 90%-át kiszűri. 

• A vezeték nélküli kivitelezésnek köszönhetően szabad mozgástered van takarítás közben.

 

sor7.png

Szólj hozzá

háztartás otthon takarítás tisztaság porszívó felmosó Philips marketworld morzsaporszívó kézi porszívó powerpro aqua