2022. ápr 13.

A legjobb Xiaomi háztartási termékek

írta: MarketWorld webáruház
A legjobb Xiaomi háztartási termékek

A kínai Xiaomi márkát senkinek sem kell bemutatni, a gyártó nagysikerű okoskészülékeivel, elsősorban telefonjaival pillanatokon belül letarolta a piacot 2010-es megjelenésétől kezdve. A Xiaomi azonban nem csak az okostelefonok terén hódít, számos olyan háztartási készülékkel előrukkolt a kezdetek óta, amelyek a modern otthonok hasznos kiegészítői.

maxresdefault_1.jpg

Alább bemutatunk néhányat azok közül a Xiaomi háztartási kisgépek közül, amelyek megkönnyítik a mindennapjaidat.


| Xiaomi MI SMART AIR FRYER 3.5L (BHR4849EU) forrólevegős fritőz

Hiányzik háztartásodból egy olyan készülék, amivel egészségesen megsütheted azokat az ételeket, amelyek alapvetően nagy mennyiségű olaj felhasználásával készülnek? Ezzel a forrólevegős fritőzzel minimális zsiradék felhasználásával és a magas hőmérsékletű levegő keringetésének hatására ételeid kívül ropogósak, belül puhák lesznek. A forrólevegős fritőzt számtalan módon hasznosíthatod: a megszokott fritőzös fogások mellett joghurtot és aszalt gyümölcsöt is készíthetsz vele.

A készülék legnagyobb előnye az ütemezett sütés funkció, amellyel lehetőséged van arra, hogy beprogramozd a fritőzt, és mire hazaérsz a munkahelyedről, addigra frissen sült meleg étel vár téged az asztalon. A sütés végén az ételből kiszűrt olaj a kosár alján marad, és az ételnek olajban sült íze lesz, ugyanakkor sokkal kisebb lesz zsírtartalma.

61d59731c0c8fairfryer.png

| Xiaomi ROIDMI F8S GL (S1 SPECIAL) álló porszívó

Egy olyan porszívót keresel, ami nemcsak dizájnos, hanem praktikus takarítóeszköz is? A Roidmi álló porszívó 270°-os fogást biztosít számodra, így a tenyérbe illő markolattal könnyedén mozgathatod vagy emelheted a porszívót a takarítási felületnek megfelelően.

A tökéletes higiénia érdekében a porszívó többszintű levegőszűrést végez, a por 99%-át, illetve az extra kicsi részecskéket is kiszűri. A készülék használata mellett a poratkák miatt sem kell aggódnod, a porszívó azokat is eltávolítja, így védve a bőrt és a légutakat.

xiaomi-roidmi-f8s-gl-s1-special-vezetek-nelkuli-porszivo-02-06.jpg

| Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro robotporszívó

Profi portalanítás és makulátlan felmosás egy készülékkel. Ha azok közé tartozol, akik nem akarják takarítással húzni az időt, ugyanakkor szeretik a rendet, és biztosak akarnak lenni abban, hogy minden nap egy tiszta lakás fogadja őket miután hazaérnek a munkából, ez a készülék neked való. A robotporszívó kis kefékkel rendelkezik, amelyek a legkisebb helyekről, sarkokból is kiszedik és felszívják a pihéket, szőrszálakat és a port.

A robotporszívó képes megtervezni a feltörlési útvonalat, szimulálja a manuális feltörlést. Emellett ez a lézeres navigációs rendszerrel felszerelt darab könnyedén eligazodik bármilyen környezetben.

9614779449374_h939yfik.jpg

| Xiaomi MI AUTOMATIC FOAMING SOAP DISPENSER folyékonyszappan-adagoló

Ha otthonodban magas higiéniai körülményeket szeretnél megteremteni, ez a szappanadagoló remek kiegészítő, hiszen érintkezésmentesen adja ki a hosszan hidratáló szappant. A készülékben lévő aminosavas szappan hatékonyan gátolja a baktériumok terjedését, így egész családod egészségének védelme biztosított.

A szappanadagoló minimalista dizájnja lehetővé teszi, hogy bárhol elhelyezhesd azt, a fürdőszobában vagy a konyhában is használatba veheted. Az adagoló matt bevonattal rendelkezik, így könnyedén tudod követni a telítettség szintjét.

kepkivagas_2.PNG

| Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini hordozható kézi porszívó

Láttál már olyan porszívót, ami akár egy kulaccsal is összekeverhető? A Xiaomi hordozható kézi porszívója nem nagyobb egy hagyományos kulacsnál, és könnyebb, mint egy palack víz. Nem mindennapi ugye? A szinte parányi porszívót akárhol tárolhatod, helytakarékos kivitelezése lehetővé teszi számodra, hogy autódban használd, vagy otthon tárold a dohányzóasztalon, esetleg egy eldugott zugban, vagy akár magaddal is viheted, amikor utazol.

A porszívóval a legkisebb és mélyen fekvő zugokat is kitakaríthatod, az egygombos portartályürítés pedig lehetővé teszi számodra, hogy még a készülék tisztán tartása is higiénikus legyen.

xiaomi-xiaomi-mi-vacuum-cleaner-mini.jpg

Fedezd fel összes Xiaomi háztartási termékünket itt!

Szólj hozzá

háztartás háztartási gépek szappanadagoló robotporszívó álló porszívó kézi porszívó forrólevegős fritőz