2022. feb 24.

A legtutibb nőnapi ajándékok

írta: MarketWorld webáruház
A legtutibb nőnapi ajándékok

Konyhai gépek a fókuszban

Közeleg a nemzetközi nőnap (március 8.), ennek alkalmából ajándékozd meg a szívednek kedves hölgyeket! Alább adunk néhány ötletet, hogy mivel lepheted meg szeretteidet. A konyhai gépekkel sosem nyúlhatsz mellé, így ezek közül válogattunk össze néhányat.

couple-giving-present-valentines-day.jpg

feelin.png

 

 

Kismillió oka van annak, hogy miért előnyös botmixert használni a mindennapokban. Számos felhasználási módja és jó tulajdonsága van a készüléknek, ezek közül az egyik, hogy ha éppen semmi más nincsen kéznél, akkor botmixerrel akár befőttesüvegben is apríthatsz. Ráadásul a befőttesüveg fedővel is rendelkezik, így amint végeztél az aprítással, el is pakolhatod a finomságot, amit készítettél.

Továbbá a botmixer nem tartozik a legköltségesebb konyhai gépek közé, és könnyedén beszerezhető. Egy ilyen kisgéppel gyorsan haladhatsz feladataiddal, vannak olyan hozzávalók, amelyeknek mindössze pár másodperc is elég a pépesedéshez. A gép továbbá kevés helyet foglal, így bármelyik konyhában könnyedén elfér egy polcon.

Arról nem is beszélve, hogy hány különféle ínycsiklandó szósz és tészta, például salsa, pesto, palacsintatészta, smoothie vagy sajtszósz elkészítésére alkalmas. Egy ilyen praktikus ajándékot értékelni fog kedvesed.

18b959758bce48618488ad25013128f0.png

 

feelin_6.png

 

 

Nincs is annál előnyösebb, ha nem kell sütéshez olajat használni. Egy forrólevegős fritőzzel kedvesed megvalósíthatja a zsiradék nélkül vagy csak minimális olaj hozzáadásával történő sütést. Így lehetősége nyílik az ételek egészségesebb elkészítésére. Ha pároddal éppen életmódváltásra készültök, és a tudatosabb étkezés felé vennétek az irányt, egy fritőzzel mindketten csak nyerhettek.

fritoz.png

 

feelin_2.png

 

 

Nálatok is a mennyiség helyett a minőség a fontos, ha kávéfőzésre kerül a sor? Ajándékozd meg kedvesed egy presszókávéfőzővel, ami kedvező áron beszerezhető, ráadásul kitűnő nedűt is főz. Arra azonban minden kávéfőzés alkalmával figyeljetek oda, hogy finom kávéőrleményt használjatok, ugyanis azzal működik a leghatékonyabban egy ilyen készülék. Az eszpresszófőzők között találsz olyan típusú gépet is, amellyel tejes italok, például latte vagy cappuccino is készíthető.

selective-focus-shot-espresso-machine-making-tasty-warm-coffee-morning-scaled.jpg

 

feelin_3_1.png

 

 

Ha a párod szereti a gyors reggeliket, vagy egészségesebb életmódra váltana, egy kenyérpirító is remek választás lehet. A pirítósfogyasztás pozitív hatással van szervezetre, mivel a kétszersült könnyebben emészthető, mint a sima kenyér, ráadásul bármivel fogyasztható. Kenyérpirítóból találsz kétszeletes változatot, illetve nagyobb kivitelezésben gyártott négyszeleteset is. Ezzel a konyhai kisgéppel gyorsabban elkészül a pirítós, mintha a hagyományos sütőbe dobod be a kenyeret, így pár percen belül fogyaszthatók is a ropogós szeletek.

501142319882802_www_640x640.png

 

feelin_5.png

 

 

Ha párod nem szeret túlságosan elidőzni a takarítással, örülni fog egy robotporszívónak. A készülék kis kefékkel rendelkezik, amelyek a legkisebb helyekről, sarkokból is kiszedik és felszívják a pihéket, szőrszálakat és a port. A piacon akadnak olyan robotporszívók is, amelyek képesek megtervezni a feltörlési útvonalat, vagy lézeres navigációs rendszerrel működnek, és eligazodnak bármilyen környezetben.

41010126-32.jpg

 

feelin_7.png

 

 

Bár nem tartozik a háztartási eszközök körébe, mindegy, hogy hajszárítót, -göndörítőt vagy -vasalót választasz, egy hajápolási terméknek egy nő sem fog tudni ellenállni. Főleg, ha párod azok közé tartozik, akik nem járnak minden héten fodrászhoz, hanem inkább az otthoni hajformázás hívei.

remington-s8598-keratin-protect-intelligens.jpg

 

Válassz egyet ajándékötleteink közül, és lepd meg párodat!

Szólj hozzá

konyha ajándék nőnap ajándékötletek műszaki cikkek konyhai eszköz nemzetközi nőnap marketworld ajándékok nőknek