2019. dec 09.

A legütősebb tippek szilveszteri buliszervezéshez

írta: MarketWorld webáruház
A legütősebb tippek szilveszteri buliszervezéshez

Idén legyen a Tied a legmenőbb party

Közeleg az év vége, lassan mindenki azt tervezi, hogy milyen módon búcsúztatja az óévet. Amennyiben buliszervezésre adod a fejed, olvasd el tippjeinket, hogy mire érdemes odafigyelned házigazdaként.

forrás: freepik.com

Adj a meghívás módjára!

Készíts névre szóló meghívókat! Egy újévi buli többet kíván, mint egy facebookos meghívás. Tervezz egyszerű, de alkalomhoz illő dizájnt akár a Canva segítségével, majd nyomtasd ki és juttasd el vendégeidnek.

forrás: giphy.com

Rukkolj elő valami jó témával!
 
A buli lelke egy jó téma. Találj ki egy fogós témát, ami lehet akár beöltözős is! Így vendégeid számára is érdekes lesz a dolog, és nekik is legalább akkora élmény lesz a bulira való felkészülés, mint neked. Tartsatok jelmezversenyt is!
 
forrás: freepik.com

Gondoskodj egy emlékezetes vacsoráról!

Garantáltan mindenki emlékezni fog a bulidra, ha mennyei vacsorával készülsz. Próbálj ki új recepteket, illetve válogass a klasszikus szilveszteri fogásokból is. Webáruházunk kínálatában számos konyhai kisgépet, késkészletet találsz, ami segíti a munkádat a konyhában, ezen felül party kellékek közül is válogathatsz.

forrás: giphy.com

Ügyelj a részletekre!
 
Rengeteg mód van rá, hogy miként dobhatod fel a rendelkezésedre álló teret úgy, hogy szilveszteri hangulata legyen. Webáruházunk kínálatából válogathatsz is ehhez passzoló eszközöket, például diszkólámpákat, fényfüzéreket. Emellett a felfokozott bulihangulathoz elengedhetetlenek a bluetooth hangszórók és hangfalak. Egyetlen szabályt érdemes követned: engedd el a fantáziád, és légy kreatív!

forrás: giphy.com

Rendezz be egy fotósarkot!

Néhány feltűnő színes héliumlufi segítségével csodákat lehet művelni, ha rendelkezésedre áll egy kisebb sarok. Készítsetek vicces képeket a fal előtt, és már mehetnek is fel a netre a legjobb bulifotók. Továbbá szórd tele konfettivel és mindenféle díszítőelemmel a sarkot, hogy teljes legyen a szilveszterérzés.

forrás: giphy.com

Amikor éjfélt üt az óra…

…szolgálj fel pezsgőt és gyújtsatok meg néhány csillagszórót az ünnepi hatás kedvéért. Mondj tósztot, ami lendületet ad 2020 elkezdéséhez! Ezen kívül kérj meg mindenkit, hogy egy papírra írjon fel egy újévi fogadalmat. Ezeket dobjátok bele egy dobozba vagy nagyobb üvegbe, majd mindenki húzzon egyet, és találjátok ki, ki írhatta az adott fogadalmat.

forrás: freepik.com

Szólj hozzá

szórakozás buli szilveszter tippek műszaki cikkek buliszervezés műszaki webáruház marketworld