2020. jan 21.

Automata kávégép? – ezt ajánljuk!

írta: MarketWorld webáruház
Automata kávégép? – ezt ajánljuk!

Philips LatteGo – a kávézás királynője

Képzeld el, amint egy esős októberi napon könyvvel és egy bögre forró kávéval a kezedben bekuckózol nappalidba. Talán abban egyetérthetünk, hogy nincs ennél kényelmesebb érzés a világon. Ehhez ajánljuk most a Philips LatteGo automata kávégépeit, amelyek olyan ízvilágot biztosítanak számodra, amilyet még garantáltan nem tapasztaltál, és isteni nedűt készíthetsz velük mindössze egy gombnyomással.

forrás: marketworld.hu

Ha különleges, zamatos ízekre vágysz, a LatteGo rendszerrel ellátott kávégépek nem okoznak csalódást. A gyors LatteGo rendszernek köszönhetően selymesen sima tejhabot készíthetsz a készülékkel. A két alkatrészből álló tejrendszer pozitívuma, hogy nem tartalmaz csöveket, illetve egyéb alkatrészeket, így az könnyedén kiöblíthető a csap alatt néhány másodperc alatt.

A gépek típustól függően 3- vagy akár 6-féle kávéfajta elkészítésére is képesek, a kávéfőzők őrlőbetétei kerámiából készülnek, így garantált a készülékek hosszú élettartama és a belőlük kifolyó harmonikus aromájú koffeinbomba. Ugyanakkor a szabadalmaztatott AquaClean szűrő elősegíti, hogy akár többezer csészényi kávét lefőzz vízkőmentesítés nélkül.

Ezen felül a készülék szinte olvas a gondolataidban, beállíthatod és elmentheted kedvenc italaidat, a gép memóriájába betáplálhatod a számodra ínycsiklandó kávéváltozatok aromaerősségét és az ideális mennyiséget. A LatteGo kávégépek aromazárral is rendelkeznek, ami biztosítja a kávészemek hosszan tartó frissességét, ráadásul így garantáltan intenzívebb ízvilágban lesz részed, mivel a gépezet közvetlenül főzés előtt darálja le a kávészemeket.

A modern, esztétikus külsőbe burkolt produktum bármelyik háztartást feldobja, a LatteGo kávégépek tökéletesen kiegészítik a hétköznap reggeleket, amikor csak egy gyors eszpresszóra van időd, de egy családi hétvége folyamán is megörvendeztetheted vendégeidet az általa főzött egyedi kávékülönlegességekkel.

forrás: marketworld.hu

Válaszd a Philips automata kávégépeit, mert:

  • a LatteGo rendszerrel gyorsan készíthetsz bársonyos tejhabot, tárolófedele pedig frissen tartja a tejet a hűtőben,
  • az AquaClean filter biztosítja a tartósan vízkőmentes működést,
  • tisztítása és kezelése egyszerű,
  • egy gombnyomásra akár 6-féle kávéfajtát főzhetsz vele,
  • az aromazár biztosítja a kávészemek frissességét.

Ne feledd azt sem, hogy a folyamatos karbantartás rendkívül fontos a készülékek opcionális működéséhez. Tisztításhoz ajánljuk a webáruházunkban is elérhető AquaClean karbantartó készletet, melyhez filter is jár. A központi egység tisztán tartása a gép ápolásának egyik sarkalatos pontja, mivel az alkatrész kivehető, könnyedén mosható, illetve a már említett szettben található zsírozóval élettartama is növelhető, így azt sem érdemes elhanyagolni.

forrás: marketworld.hu

Vásárold meg most kedvezményesen bármelyik LatteGo terméket webáruházunkból, és mennyei kávéélményben lesz részed!

Szólj hozzá

konyha háztartás műszaki műszaki cikkek kávézás konyhai eszköz Philips automata kávégép marketworld LatteGo