2017. jún 06.

Meleg lakásban is komfortosan

írta: MarketWorld webáruház
Meleg lakásban is komfortosan

Itt a nyár, végre, ezt kár is tovább ragozni. Örüljünk neki, élvezzük ki minden percét. A nyár egyetlen hátulütője (!), micsoda véletlen, de a meleg, melyet hosszabb ideig, leginkább a lakásban töltve, nehezebben élhetjük meg. Ha már a tengeri fuvallat nem borzolja a nagy melegben a hajunkat, akkor borzolja a ventilátor.

air_3.jpg
Használata során ugyan nem hideg levegőt fúj, de a helyiségben lévő levegő keringetésétől akár 2 fokkal is alacsonyabbnak fogjuk érezni a hőmérsékletet.


air_2.jpg

A ventilátornak számos formája áll a rendelkezésünkre úgy, mint az álló, oszlop, asztali, padló, USB vagy éppen a mennyezeti. Csak és kizárólag az igényeink szabhatnak határt, ne meg persze a terület, ahová szeretnénk elhelyezni a hűsítő eszközt.


Nem hunyjunk szemet afelett sem, hogy a telepítése nem igényel speciális szakembert, nem kell fúrni-faragni. Ebből következik, hogy a karbantartása se az a nagyon nagy munka, hiszen azon kívül, hogy megtisztítjuk, nem kell sokat foglalkoznunk vele.



air_1.jpgA termék könnyen és olcsón beszerezhető, ami azért valljuk be, egyáltalán nem mellékes. Mindezek mellé párosul még, hogy használatától nem fog felduzzadni a villanyszámlánk se, ami mindez nem mondható el a légkondiról. Igen, és környezetkímélő, pont a kevesebb energiafelhasználás miatt, nincs szén-dioxid kibocsátás, és a meleg levegőt nem a szabadba engedjük.

Szólj hozzá

nyár hideg háztartás ventilátor oszlop ventilátor álló ventilátor mennyezeti ventilátor