2022. ápr 11.

Praktikus textilápolási eszközök a Philipstől

írta: MarketWorld webáruház
Praktikus textilápolási eszközök a Philipstől

A Philips a legújabb technológiákkal szerelte fel textilápolási termékeit, melyek között nemcsak gőzölős vasalókat, hanem gőzállomásokat és kézi gőzölőket is találsz. Ha te is azok közé tartozol, akik nem akarnak túl sok időt és energiát szánni vasalásra, ugyanakkor magas minőségű eredményre vágysz, a Philips készülékei ezt meg tudják adni számodra.

hnet_com-image_14_1.gif

| Vasaló vagy gőzállomás

Nem tudod mi fán terem a vasaló és gőzállomás közti különbség? Semmi gond, mi segítünk. A lényeg abban rejlik, hogy a gőzállomás nem a talpban állítja elő a gőzt, hanem egy külön rendszerben. Ezáltal a gőzállomás nagyobb mennyiségű gőzt tud előállítani. A magas szintű gőzkibocsátás lehetővé teszi, hogy a vastagabb anyagok vasalása se okozzon nehézséget, illetve elősegíti, hogy a ruhadarabok puhábbak maradjanak.

ironing-accessories-l.png

Alább bemutatunk egy-egy terméket mindhárom említett textilápolási kategóriából:


| Gőzállomás - Philips GC9660/30 PerfectCare Elite Plus gőzállomás

A Philips PerfectCare Elite Plus készüléke kenterbe ver minden más gőzállomást. Ha olyan okos készülékre vágysz, ami helyetted végzi el a vasalást, válaszd ezt a terméket, mivel az OptimalTEMP technológiának köszönhetően bármit vasalhatsz vele a hőmérséklet beállítása nélkül is, sőt, attól sem kell tartanod, hogy a gőzállomás kiégeti a ruhákat. Ráadásul azzal sem pazarolsz időt, hogy arra vársz, hogy bemelegedjen és lehűljön a készülék, hiszen az minden pillanatban készen áll a használatra.

A készülék az erőteljes gőzöléssel eltünteti a legapróbb gyűrődéseket is, így makulátlan megjelenést biztosít a különböző ruhadarabok viselőjének. Továbbá az innovatív DynamiQ érzékelő tudja mikor, hogyan mozog a gőzállomás, ezáltal mindig ideális mennyiségű gőzt bocsát ki. Mindemellett a levehető víztartály akár 2 órányi használatot biztosít, a komfortos használatot pedig elősegíti az automatikus kikapcsolás, így akkor sem kell aggódnod, ha felügyelet nélkül hagyod a készüléket.

3d6b66e0097346f0ba77ad1601592e6c.png

 

| Gőzölős vasaló - Philips GC4533/30 Azur gőzölős vasaló

Ha egy kompakt, helytakarékos készülékkel végeznéd a házimunka vasalásra jutó részét, a Philips erre is megoldást kínál gőzölős vasalóival. A GC4533/30 Azur gőzölős vasaló Quick Calc Release rendszere felel a készülék belső tisztaságáért és a hosszan tartó gőztisztításért. Ha igazán erőteljes vasalási teljesítményt szeretnél elérni, ezzel a készülékkel megvalósíthatod azt, ugyanis a kibocsátott, akár 190 grammos gőzlövet mélyen behatol a textíliába, így egyszerűen eltávolítja a gyűrődéseket. A vasaló a 2400 Wattos teljesítménnyel még tovább tudja fokozni a hatékonyság mértékét, és gyors felmelegedést biztosít.

A vasaló folyamatos gőzkibocsátása révén több nedvesség éri a textíliákat, vagyis a gyűrődések is gyorsabban eltűnnek. A SteamGlide vasalótalp karcálló anyaga szélsebesen siklik a különböző anyagokon, és könnyedén tisztítható.

h66534235.PNG


| Ruhagőzölő - Philips GC557/30 ComfortTouch állványos kézi gőzölő

Ha gyengéd ápolással szeretnéd megőrizni ruhadarabjaid állapotát, egy kézi gőzölővel nem nyúlhatsz mellé. Ez a Philips termék számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik: a készenléti funkció a kényelmedet szolgálja, mivel a gőzölő a tartály kiürülésekor átkapcsol, így akkor sem kell aggódnod, ha elfelejtetted kikapcsolni a készüléket. Nem kell válogatnod sem, a gőzölő minden vasalható anyaggal elbír, a készülék talpát bármely textilneműre rányomhatod, nem fogja kiégetni azt.

A vastagabb szövetből készült textíliákhoz ruhakefe is dukál, így ezt a kiegészítőt használva például kabátokat is egyszerűen ránctalaníthatsz. Emellett a nagyfokú gőzlöket egészségesebbé is teszi a ruhákat, mivel a gőz elpusztítja a baktériumokat és felfrissíti a ruhákat.

b6c7ea29eeb14c9296e2ad2500f2ecd2.png

 

Tekintsd meg teljes Philips textilápolási kínálatunkat itt:

 

Gőzállomás Gőzölős vasaló Kézi gőzölő
gc9660_30-ims-lt_lt-700x522.jpeg rr.jpg 1cacb043081948d59636ad1f00e6d545.png
Szólj hozzá

háztartás otthon vasalás Philips gőzállomás marketworld textilápolás kézi ruhagőzölő gőzölős vasaló