2017. jún 08.

Végső megoldás, a gőz

írta: MarketWorld webáruház
Végső megoldás, a gőz

A gőztisztító ereje végtelen lehetőségeket kínál. Teljesen természetes, az erős szennyeződéseket is eltávolítja, leolvasztja a zsírt (tárgyakról!), megöli a penészgombát, kitisztítja a fugát és még a legeldugottabb helyekről is eltávolítja, mintegy kiüldözi a koszt.

A családban csak Gőzinek becézzük, merthogy a gőztisztító is családtagnak számít a maga környezetkímélő kis tevékenységével. A víz, a keletkezett gőz, és a magasnyomás hatása együttesen durva vegyi anyagok és mindenféle kemikáliák nélkül szabadítja meg környezetünket a legragaszkodóbb kosztól is. Mi is lehetne környezettudatosabb takarítóeszköz a víznél?

goz1_1.jpg


Kevés víz, sok munka
A gőztisztítók működési mechanizmusa rendkívül egyszerű. A víz felmelegszik a tartályban, és magasnyomású gőz keletkezik, amelyet végül egy tömlőn kell kivezetni úgy, hogy a takarítani kívánt területre irányítjuk. A gőz mélyen a területre vagy a szövetekbe hatol, és szinte letolja a koszt, amelyet végül egy ronggyal könnyedén összeszedhetünk.


Hová tűnik a víz?
A víz nem vész el, csak átalakul. A gőz nagyjából 5% vizet tartalmaz, ez az oka, hogy 1 liternyi vízből nagyon sokat tudunk takarítani, ámde mégsem fog minden tocsogni, a tisztított tárgyak gyorsan megszáradnak, és pont a kevés víztartalom miatt alkalmas szőnyegek, matracok tisztítására, mert átgőzöli a szövetet, nem pedig eláztatja.

goz2.jpg

 

A gőz minden előnye
A gőz első számú előnye, környezetkímélő. Nincsenek vegyszerek, nincsenek tisztítószerek, csak a gőz, a színtiszta gőz, amelyhez semmi más nem kell csak víz. Ezen okok miatt nincs benne semmilyen irritáló anyag, így ideális gyermekes háztartásokba. A forró gőz fertőtlenít, kiküszöböli a levegőben lévő allergéneket…Nem lenne még mindez elég? Hatékony? Környezetkímélő? Akkor van még valami. Pénztárcabarát. Belegondolt már, hogy mennyi pénzt költött eddig tisztítószerekre? Külön a konyhai, külön a fürdőbe, legyen valami a csempére, legyen azért törlőkendő is. Víz! Ez a gőztisztító egyedüli „vegy(csoda)szere”.


A gőz biztonságos
Nem szeretném ismételni a gőz biztonságos mivoltát, de a gőztisztító szerkezet biztonságáról szólni szükséges.
Ne feledjük, hogy a víz felforr a tartályban, nagyon forró, és erős nyomás van a tartályban, ezért használat közben ügyeljünk testi épségünkre. Mindez elsőre félelmetesnek tűnik, de kellő odafigyeléssel semmi bajunk nem származhat belőle, és elhiheti, hogy rá fog kapni az a gőzre. A tisztaság csodafegyvere a gőztisztító tartályában lakozik.

 

Szólj hozzá

egészség környezetvédelem háztartás környezet takarítás tisztaság környezetkímélő gőz gőzborotva vegyszermentes gőztisztító marketworld