2017. jún 29.

Az otthoni hajápolás titka

írta: MarketWorld webáruház
Az otthoni hajápolás titka

Biztos mindannyian hallottunk már városi legendákat a hajformázók és a hajszárítók hajra gyakorolt egészségtelen hatásáról, de el kell oszlatni ezt a tévhitet. Kellő odafigyeléssel, körültekintéssel, és megfelelő, professzionális eszközök használatáv

 

warketworld_hajszarito.jpg

Sokan lehet legyintünk, amikor egy új hajformázó eszköz vásárlását fontolgatjuk, mondván az csak egy hajszárító, és csak az a lényeg, hogy meleg levegőt fújjon, és megszárítsa a hajunkat. Ezen azért gondolkodjunk el, mert nem teljesen mindegy, hogy a vizes hajunkat egy meleg levegőt fújó ventilátorhoz rakjuk, vagy egy professzionális hajszárítóval nem csak megszárítjuk, hanem egészséges frizurát formázunk. Valamivel több pénzbe kerülnek ugyan ezek a szerkezetek, azonban a különbség érzékelhető, és megéri a pénzét, hogy a gyorsabb száradási időn túl egészségesebb, ragyogóbb és simább hajkoronát kapjunk. 

Mitől válik professzionálissá a hajformázó?

Mindenféle egyéb funkciótól, mint a teljesítmény, vagy olyanoktól mint a hajvasaló bevonata vagy a hajszárító fűtőszála. 

Ionos: az ionos hajformázó és hajszárító negatív ionokat bocsát ki, amely sima és fényes hajat fog eredményezni.

babyliss_ionos_hajszarito.jpg

Tourmalinos: a turmalin egy ásványi anyag, amely egyedülálló elektromos tulajdonságokkal bír. A turmalinnal bevont elemek hő hatására elektrosztatikusan feltöltődnek, és sokkal több iont bocsátanak ki magukból.

marketworld_turmalin_hajvasalo.jpg

Kerámia: a kerámia fűtőelem a mérsékelt melegével megakadályozza a haj kiszáradását, és roncsolódását.

Teljesítmény: nagyobb teljesítményű hajszárítóval gyorsabban szárad a haj, és a kevesebb szárítási idő kevesebb kárt okoz. Keressünk nagyobb teljesítményű, 1800 wattnál erősebb hajszárítót, és bár ezek árban a magasabb kategóriát képviselik, csodát tesznek a vastag szálú, göndör hajjal.

Hideglevegő-gomb: egy mágikus gomb, amelyet nem azt a cél szolgálja, hogy hajszárítás közben lehűtsük a felforrósodott fejünket, hanem a hideglevegő-gombbal fixáljuk a kialakított frizurát.

Ne bízzuk hát hajunkat a szellőre vagy a konvektorból áradó melegre, mert higgyük el, nem ér az egész annyit. Nem kell időt töltenünk fodrász szalonokban, az anyagiakról már ne is beszéljünk. Az elérhető hajformázó eszközökkel, legyen szó ionos hajszárítóról vagy keramikus hajegyenesítőről, csodálatos frizurát tudunk varázsolni a saját fürdőszobánkban. 

marketworld.hu 

Szólj hozzá

online egészség szépségápolás haj webáruház rendelés hajápolás online áruház hajszárító hajvasaló hajformázó marketworld