2018. jan 22.

A robotporszívó használatának 10 előnye

írta: MarketWorld webáruház
A robotporszívó használatának 10 előnye

Pár évvel ezelőtt könnyes szemmel néztük azokat a filmeket, amelyben egy robot elvégezte a házimunkát, és elméláztunk, hogy milyen jó is lenne, ha nekünk lenne egy ilyen robotunk. Kávét és reggelit nem tudnak ugyan készíteni, de porszívózni tudnak.

marketworld_robotporszivo_1.jpg

A robotporszívó egy lapos, kicsit, de erős, automatikus érzékelőkkel ellátott porszívó, amelyik bekapcsolva megy jobbról-balra, és gyakorta lehet olyan videókat találni, ahol a cicák előszeretettel utaznak rajta. Ennél azért jóval többet tud, és kiváló eszköz azoknak, akiknek nincs idejük a takarítással bajlódni. Mutatjuk, hogy milyen számos előnnyel rendelkezik még ez a remek háztartási eszköz. A robotporszívó egy lapos, kicsit, de erős, automatikus érzékelőkkel ellátott porszívó, amelyik bekapcsolva megy jobbról-balra, és gyakorta lehet olyan videókat találni, ahol a cicák előszeretettel utaznak rajta. Ennél azért jóval többet tud, és kiváló eszköz azoknak, akiknek nincs idejük a takarítással bajlódni. Mutatjuk, hogy milyen számos előnnyel rendelkezik még ez a remek háztartási eszköz. 

lg_robotporszivo.jpg1. Idő, idő, idő

Az idő a legdrágább kincs. Legtöbben időnk nagy részét munkával töltjük, és igen kevés időnk marad a takarításra, meg aztán érthető is, nincs is kedvünk a fennmaradó szabadidőnket ezzel tölteni. Itt jön a képbe az említett robotporszívó, aki sok terhet le tud venni a vállunkról, és elvégzi helyettünk a munka egy részét. 

2. Ideális a kevésbé mobilis személyeknek 

Ideális a fogyatékossággal élők vagy mobilitási problémákkal küszködőknek, akiknek a robotporszívó ideális, alternatív megoldást tud nyújtani.

3. Speciális funkciók

A robotporszívók egyes modelljei igazán magas szintű takarítást végeznek. A nagyobb porzsák vagy a fejlett érzékelők, amelyek a felületek közötti különbségeket érzékelik, és különbséget tudnak tenni a keménypadló és a szőnyeg között. 

4. Felületek közötti változások észlelése

A robotporszívó érzékeli a felületek közötti változásokat, és ennek megfelelően állítja be a működését a megfelelő hatékonyságú takarítás érdekében.  

philips_fc_smartpro_active_robot_porszivo-i60261.jpg5. Automatikus újratöltés 

A robotporszívó mindig tudja, hogy hol a helye. Miután befejezte a takarítást visszatér a dokkoló egységre, ha az akkumulátor merülne le, akkor is irány a dokkoló, hogy feltöltse magát a soron következő nagy munkára. 

6. Képzeletbeli falak felállítása 

Beállíthat virtuális falakat a porszívója részére, amelyeket a gép nem lép át Mindez arra alkalmas, hogy ne menjen túl az egyes helységeken. 

7. Feltérképezi a kosz mennyiségét  

Számos robotporszívó fejlett érzékelőkkel rendelkezik, amelyek érzékelik a feltakarítandó kosz mennyiségét, és ha úgy érzékelik akkor addig takarítanak az adott helyen, amíg az teljesen tiszta nem lesz.  

8. Takarít amíg Ön nincs otthon 

Örülne, ha arra menne haza, hogy fel van porszívózva? Mindez nem álom többé. Csak állítsa a porszívót, hogy akkor takarítson, amíg Ön távol van. Egyetlen egy dologra ügyeljen csupán, gondoskodjon arról, hogy minden, nem a padlóra való szövet, drapéria el legyen távolítva. 

9. Minimális karbantartás

A robotporszívó hálás kis szerkezet, ha megkapja a szükséges törődést, ami abban kimerül, hogy megtisztítja a szűrőt, kiüríti a portartályt, és minden éles, sérülést okozó eszközt eltávolít az útjából. 

irobot_roomba605_robotporszivo-i158655.png10. Mindenhová befér

Ez a kicsi, lapos szerkezet olyan helyekre is befér, ahol a hagyományos porszívóval nem feltétlenül tudunk alaposan takarítani, legyen szó akár a bútorok alatti helyekről. Ezen kívül kis kefékkel rendelkezik, amelyek a bútorok sarkaiból is ki tudja seperni és egyben felszedni a bosszantó porcicákat. 


Kedvet kapott ahhoz, hogy más takarítson Ön helyett? Megértjük. Biztos, hogy jól fog járni egy ilyen készülékkel.Nézze meg tesztünket, ahol betekintést nyerhet egy robotporszívó működésébe. Kattintson a video megtekintéshez. 

 

 

www.marketworld.hu/robotporszívók

Szólj hozzá

online takarítás műszaki webáruház tisztítás porszívó online áruház műszaki cikkek takarítógép robotporszívó marketworld