2018. jún 26.

Fesztivál tippek - 2018

írta: MarketWorld webáruház
Fesztivál tippek - 2018

10 hasznos tipp és ötlettár az igazi fesztiválélményhez

Nyáron Magyarországon egyre nívósabb fesztiválokat látogathatunk meg, mint például a Sziget fesztivál, VOLT, Balaton Sound, EFOTT és még sorolhatnánk. Általában a sok híres magyar fellépő mellett egyre több neves külföldi előadóval is találkozhatunk, éppen ezért óriási tömegeket mozgatnak meg. Egészen biztos, hogy életre szóló élményekkel gazdagodhatunk, de mindemellett nem árt felkészülnünk egy-két dologra mielőtt belevágnánk a több napon át tartó fesztiválozásba.

festival_blog_elements_fb.png
Az egyik leghasznosabb tanács: indulás és bepakolás előtt mindenképpen írj egy listát mindazokról a dolgokról, amelyekre szükséged lesz, mint például: fogkefe, fogkrém, kényelmes ruha, cipők, egészségügyi csomag, gyógyszerek.


Most pedig jöjjön ötlettárunk, melyben összeszedtünk 10 hasznos terméket tippekkel, amelyek mindenképpen a segítségedre lesznek és a kényelmedet szolgálják majd.

1. Hűtőtáska: kétségkívül az egyik leghasznosabb cikkek egyike. Köztudott, hogy minden fesztivál tele van drágábbnál drágább gyorsételekkel, éttermekkel. Érdemes vinnünk otthonról előre elkészített ételeket, szendvicseket és persze nem utolsó sorban a hőség miatt ideális tároló az ásványvizeknek, üdítőknek és söröknek. ?? Mindenképpen spórolni is tudsz vele, hiszen a fesztiválhoz közel biztos, hogy találsz hipermarketeket, kisebb boltokat, ahol a többi napokon is megvásárolhatod olcsóbban a harapnivalót és az innivalót, így nem kell olyan gyakran költened a fesztivál területén fellelhető drágább kajákra.
2. Elektromos fogkefe: elengedhetetlen higiéniai eszköz. Egész egyszerűen gyors és praktikus. A hagyományos fogkeféknél sokkal hatékonyabb és kényelmesebb. Érdemes megismerned, milyen tulajdonságai lehetnek az egyes termékeknek, mire kell figyelned, mielőtt kiválasztod a neked legjobb darabot.
3. Powerbank: nagyon fontos! Azt már az elején leszögezhetjük, hogy rengeteget fogod használni a telefonodat hívásokra, fotók, videók készítésére stb., és az is biztos, hogy le fog merülni. A powerbank-kel az első pár napot túlélheted, utána pedig amikor a telefonodat szeretnéd tölteni, töltsd fel a powerbank-edet is a fesztiválok töltőállomásain.
4. Elemlámpa: egy kényelmes kis elemlámpa a zsebedben mindenképpen jól jöhet esténként, amikor a sátradat keresed a kempingben, így a telefonodat sem kell merítened az elemlámpájával és persze nem kizárt, hogy a sátradban keveredik el valami. Ebben az esetben szintén praktikus, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy a kemping minden része tökéletesen bevilágított.
5. Vízálló táska: láttunk már nagy zuhét fesztivál idején és láttunk már sárban fetrengő embereket is. :-) De, ami a lényeg: biztosan lesznek olyan cuccaid, amelyeket magaddal szeretnél vinni és nem szeretnéd a sátorban hagyni. A vízálló táska kényelmes és tökéletes választás minden időjárási viszony között.
6. Ventilátor: a nagy hőségben, ha felmelegedik a sátrad, igazán jól jön egy kisebb ventilátor. Ha nincs a közeledben áramforrás, akkor egy usb-s asztali ventilátor is hasznodra lehet. Akár működtetheted powerbank segítségével is, nagyon praktikus eszköz.
7. Telefontok, fólia: nem ritka eset, hogy a tömegben elejtjük telefonunkat és persze betörik a kijelző. Érdemes elébe menni a katasztrófának és venni rá egy erősebb tokot, illetve üvegfóliát is a teljes biztonság érdekében.
8. Selfiebot: rengeteg fotó fog készülni a fesztivál idején, ebben is biztosak vagyunk. A bluetooth kioldóval ellátott selfiebotokot segítségetekre lesznek barátaiddal a tökéletes pillanatok megörökítésében. :-)
9. Bluetooth hangszóró: lesz olyan pillanat, amikor nem épp egy koncert kellős közepén leszel a tömegben, hanem bandázni fogtok kicsit a haverokkal. Ilyenkor természetesen elengedhetetlen a jó társaság mellé a jó zene is. Tökéletes választás egy vízálló bluetooth hangszóró.
10. Fényképező, kamera: tudjuk, hogy vannak olyan okostelefonok, amelyekkel már-már tökéletes fotókat, videókat készíthetsz. Viszont abban az esetben, ha nem szeretnéd telefonod memóriáját terhelni éppen, vagy csak profibb fotókat és videókat szeretnél készíteni kedvenc zenekaraidról és a fesztiválhangulatról, érdemesebb beruházni egy komolyan eszközre, amellyel tényleg garantált az életre szóló élmény megörökítése.


Kellemes válogatást és mindenkinek jó szórakozást kívánunk az idei nyárra is!

Szólj hozzá

szórakozás utazás fesztivál online nyár hobbi műszaki webáruház ventilátor elektromos fogkefe fesztiválszezon marketworld fesztivál tippek