2019. okt 28.

Szarvasi kávéfőző, az örök klasszikus

írta: MarketWorld webáruház
Szarvasi kávéfőző, az örök klasszikus

Verhetetlen társ a reggeli ébredéshez

Senkinek sem kell bemutatni a szinte már hungarikumnak számító Szarvasi kávéfőzőket. Bár az idén nagy port kavart a Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. felszámolásának híre, a kávérajongóknak és a hazai termékek kedvelőinek nem kell lemondaniuk koffeinadagjukról. Ugyanis a Szarvasi Háztartásigép Kft. felvásárolta a céget, és jelenleg is a márka életben tartásáról gondoskodik.
Az 1952 óta létező céget Szarvason alapították. A megvásárolható termékek közül kezdetektől fogva nagy népszerűségnek örvendett a kotyogó, mely egyszerű használata révén az egyik legelterjedtebb alternatívát nyújtja, ha kávéfőzésről van szó. Azonban a később teret nyert elektromos kávéfőzők tovább borzolták a kedélyeket, hiszen kitűnő szűrőképességük révén lágy, zamatos koffeinbombát állítanak elő.
A kávéfőzők máig töretlen népszerűségét személyesen is tanúsíthatjuk, hiszen webáruházunk legnépszerűbb márkái közé tartozik a Szarvasi, vevőink nem egyszer több vásárolt példánnyal hagyják el üzletünket. A vásárlók megbízhatósága, valamint egyszerű kezelhetősége és kitűnő minősége miatt választják a Szarvasi elektromos kávéfőzőit.
Bár szeptember 29. a kávé világnapja jócskán elmúlt, minden nap telhet a kávé jegyében. Ehhez ajánljuk webáruházunk kínálatát, melyből mindenki a maga igényeinek megfelelően választhat a kávéfőzők közül, a pirostól kezdve a fehéren át számos színben fellelhetőek a márka darabjai.
Nézze meg a teljes Szarvasi kávéfőző kínálatunkat itt!
Szólj hozzá

kávé műszaki webáruház kávéfőző kávéfőzés kávézás konyhai eszköz műszaki webáruház konyhai kisgép kávégépek marketworld Szarvasi espresso kávéfőző