2020. jan 16.

Gőzállomás? - ezt ajánljuk!

írta: MarketWorld webáruház
Gőzállomás? - ezt ajánljuk!

A Philips termékei az élen

A válladra nehezedő teherként éled meg a vasalást? Könnyítsd meg saját dolgodat a Philips csúcstechnológiás gőzállomásaival! A márka PerfectCare névre keresztelt termékcsaládjának készülékei működés során könnyedén behatolnak a szálak közé a rendkívül erős gőzzel, ezáltal bármilyen anyagot akár pillanatok alatt gyűrődésmentessé varázsolnak. Továbbá a gőzállomások a beépített vízkőmentesítő rendszer által még nagyobb teljesítőképességgel működnek, automatikus kikapcsolás funkciójukkal pedig biztonságérzetet nyújtanak Neked, ráadásul ezzel az energiatakarékosságot is elősegítik.

forrás: marketworld.hu

A PerfectCare termékcsalád egyik legnagyobb tudással rendelkező ékköve a PerfectCare Elite Plus. Ha olyan okos készülékre vágysz, ami helyetted végzi el a vasalást, válaszd ezt a terméket, mivel az OptimalTEMP technológiának köszönhetően bármit vasalhatsz vele a hőmérséklet beállítása nélkül is, sőt, attól sem kell tartanod, hogy a gőzállomás kiégeti a ruhákat. Ráadásul azzal sem pazarolsz időt, hogy arra vársz, hogy bemelegedjen és lehűljön a készülék, hiszen az minden pillanatban készen áll a használatra.

forrás: marketworld.hu

A készülék az erőteljes gőzöléssel eltüntetni a legapróbb gyűrődéseket is, így makulátlan megjelenést biztosít a ruhadarabok viselőjének. Továbbá az innovatív DynamiQ érzékelő tudja mikor, hogyan mozog a vasaló, ezáltal mindig ideális mennyiségű gőzt bocsát ki. Mindemellett a levehető víztartály akár 2 órányi használatot biztosít, a komfortos használatot pedig elősegíti az automatikus kikapcsolás, így akkor sem kell aggódnod, ha felügyelet nélkül hagyod a készüléket.

Ezért ajánljuk a Philips GC9660/30 PerfectCare Elite Plus gőzállomást:

  • nem kell külön beállítanod a hőmérsékletet,
  • könnyű, kényelmesen kezelhető készülék,
  • automatikus intelligens gőzöléssel működik, garantáltan nem égeti ki az anyagot,
  • biztonságos hordzárral és kivehető víztartállyal felszerelt,
  • hatékony vízkőmentesítő rendszerrel rendelkezik,
  • automatikusan kikapcsol, energiatakarékos.

forrás: marketworld.hu

Szerezz be most egy Philips PerfectCare gőzállomást, és élvezd, ahogy a vasalás egyszerű, gyors folyamattá válik!

Szólj hozzá

háztartás vasalás Philips gőzállomás marketworld PerfectCare