2020. sze 03.

Légy részese a Metaltex termékek világának

írta: MarketWorld webáruház
Légy részese a Metaltex termékek világának

Ismerd meg legújabb márkánkat!

Neked is először az órakészítés, a soknyelvűség, az Alpok és a csokoládé jut eszedbe Svájcról? Nekünk igen, de most hozzácsapunk ehhez a kis listához egy svájci központú márkát, ami élen jár a konyhai és fürdőszobai tároló eszközök és kiegészítők gyártásában, és amint megtapasztalod a termékek nyújtotta prémium minőséget, Te is rögtön felveszed majd a Metaltexet a svájci nevezetességek listájára. 

metaltex_header_gif.gif_906x401

metaltex_cimsor_01.png

 

 

A svájci bázisú gyártó világszerte több, mint 30 országban - köztük hazánkban is - vetette már meg a lábát. A Metaltex megalapítása 1945-re tehető, és Egidio Morandi, valamint három barátja nevéhez köthető. A négyfős társaság a svájci Mendrisio városában kezdte meg a háztartási termékek gyártását, majd az 1960-as években egy második gyártási központot is létrehoztak Olaszországban, ami ma is a Metaltex legfőbb gyártási bázisa. Ugyanebben az évtizedben jelent meg a cég első leányvállalata Németországban, majd a fokozatos terjeszkedésnek köszönhetően Európa további országaiban, az Egyesült Államokban, Mexikóban, Hong Kongban, Kínában és a világ számos más pontján létesült központjuk. Magyarországon 2005 óta van jelen a cég. A márka fő profilja a konyhai, fürdőszobai, illetve háztartási termékek gyártása, forgalmazása, ezen belül is kiemelt szerepet kapnak a tároláshoz, sütéshez, főzéshez és ruhaszárításhoz szükséges eszközök.

metaltex_cimsor_02.png

 

 

A Metaltex termékek túlnyomó többségét Olaszországban gyártják, így a megszokottan jó minőség kísérete adott. Mindegy, hogy fürdőszobai vagy konyhai tárolásra kerül sor, a már sokat emlegetett gyártó termékeit gondolkodás és tervezgetés nélkül alkalmazhatod háztartásodban, hiszen a letisztult tervezésnek köszönhetően bármely konyhába és fürdőszobába könnyedén beilleszthetők a különböző használati eszközök.

metaltex_alcimsor_01.png

Legyen szó kültéri vagy beltéri ruhaszárítóról, a Metaltex termékeivel nem nyúlhatsz mellé, ugyanis a többfunkciós és -szintes, akár 25 vagy 50 méternyi használható felülettel rendelkező állványoktól kezdve a helytakarékos, radiátorra szerelhető, pár méter szárítófelülettel ellátott termékek is rendelkezésedre állnak. Ints búcsút a körülményes, helyspórolós teregetésnek!

metaltex_campaign_2020_szept_ruha.png

metaltex_alcimsor_02.png

Ha konyhádban Te is a modern és minimalista stílusjegyeket vegyíted a praktikussággal, nézz szét az edényszárítók, valamint gurulós tárolók között, melyek ellenállnak a környezeti hatásoknak, szennytaszítóak és könnyedén, akár mosogatógépben is tisztíthatók. 

metaltex_campaign_2020_szept_edeny.png

metaltex_alcimsor_03.png

Ha a konyha a Te harctereped, bőségesen akad válogatnivalód. Fűszertárolás, zöldségpucolás, reszelés, süteményformázás, tésztakészítés, szeletelés – a Metaltex mindegyik folyamathoz kínál megoldást termékeivel, csak rajtad áll, hogy melyiket választod. 

metaltex_campaign_2020_szept_konyha.png

metaltex_cimsor_03.png

 

 

Ha Metaltexről van szó, mindenképpen meg kell említenünk a polytherm nevű bevonatot, amely dupla védelmet biztosít a termékek számára. Az anyag különlegessége, hogy csupa hasznos tulajdonsággal vértezi fel a vele beborított eszközöket, mivel általa:

1. hőállók (vagyis a fürdőszobában fellépő pára és hő ellenére sem éri károsodás a produktumokat),

2. vízállók,

3. rozsdaállók,

4. portaszítóak,

5. könnyen tisztíthatóak  

lesznek a termékek, sőt, ha mindez nem lenne önmagában vonzó, a polytherm bevonatú gyártmányokra 5 év garancia is vonatkozik. Ráadásként pedig nem mehetünk el amellett a tény mellett sem, hogy a gyártó ruhaszárítóihoz egy másik különleges bevonatot használ, ami az ecotherm. Ez az anyag szintén markáns szerepet vállal a márka termékeinek tartósításában, hiszen megakadályozza a festék lepattogását, kopását, valamint ellenáll a rozsdának. Ez azért fontos, mert a vizes ruhák, illetve kinti ruhaszárítók esetében a napsugárzás, illetve más további időjárási jelenségek is megviselhetik a gyártmányokat. 

metaltex_cimsor_04.png

 

 

Amennyiben érdekel a gasztronómia és a lakberendezés világa, garantáljuk, hogy találsz olyan termékeket a Metaltex kínálatában, amelyek megragadják a fantáziádat. De ha csak az olyan hétköznapi tevékenységeket szeretnéd megkönnyíteni magad számára, mint a sütés, főzés, konyhai tárolás vagy teregetés, akkor is jó helyen jársz. 

metaltex_campaign_button_01.png

metaltex_campaign_button_02.png

metaltex_campaign_button_03.png

metaltex_campaign_button_04.png

Szólj hozzá

konyha főzés sütés műszaki fürdőszoba ruhaszárító konyhai eszközök edénytároló edényszárító marketworld metaltex