2021. aug 10.

Érj el olyan eredményeket a konyhában, mint egy profi séf

írta: MarketWorld webáruház
Érj el olyan eredményeket a konyhában, mint egy profi séf

Bemutatjuk a Whirlpool 6. érzék sütőit

Egy korábbi bejegyzésünkben már foglalkoztunk a Whirlpool 6. érzék technológiával, azonban akkor nem tettünk említést a sütőkről. Ezúttal ezt a hiányosságot pótoljuk. 

akz9-6230-nb-ugradne-rerne-5.jpg


| Mi az a 6. érzék technológia? 

Az első és legfontosabb, hogy a Whirlpool is szeretne tenni a klímaváltozás ellen, ezért megalkotta a Green Generation termékcsaládot, melynek részeként kifejlesztette saját 6. érzék névre keresztelt technológiáját, amivel a márka a háztartási nagygépeit is felszerelte. Az innováció abban rejlik, hogy a 6. érzékkel felruházott készülékek kiváló teljesítmény mellett is takarékos energia- és vízfogyasztást biztosítanak számodra. Ezáltal természetesen a pénztárcád is hálás lesz a 6. érzékkel felszerelt gépeknek, és a környezetet is véded velük. Nem is beszélve a letisztult dizájnról, ami minden egyes gépet jellemez, és modern küllemet ad háztartásodnak. Ha érdekel, mit is takar a 6. érzék technológia a sütők esetében, görgess lejjebb a pontos tulajdonságok megismeréséhez!

oven-3b.gif

| Forgatógomb

A készüléken található 6. érzék forgatógomb segítségével mindössze 3 lépésben beállíthatod sütőt. 16 előre beprogramozott sütési funkció közül választhatsz, miután a neked megfelelő mellett döntöttél, csak annyi a dolgod, hogy élvezed az ízletes végeredményt. Itt azonban még nincs vége! A gomb segítségével beállíthatod a 6 leggyakrabban elkészített étel kategóriájának megfelelő sütési funkciót is.

play-video.png

| Tudatosság 

A Ready2Cook funkció elősegíti, hogy biztosan csak annyi időt tölts a konyhában, amennyit szükséges. A funkciónak köszönhetően nem kell előmelegítened a sütőt, így nemcsak időt, hanem energiát is spórolsz. De ez még nem minden. A Whirlpool nem állt meg itt, a környezettudatosság nevében olyan további funkcióval is megtoldotta a 6. érzék sütőket, mint a SmartClean tisztítás. 

A SmartClean részben egy öntisztító funkció, azonban ezzel kapcsolatban fontos megemlíteni, hogy a sütő nem képes magát teljes mértékben kitakarítani. A maximális eredményhez neked is hozzá kell tenned. Először távolítsd el a sütőből a rácsokat, hogy letakaríthasd a sütő ajtaját és alsó részét. Ezután csukd be a sütőajtót, és válaszd ki, hogy melyik tisztítási programot szeretnéd elvégeztetni a sütővel (3, 4, illetve 5 órás programok állnak rendelkezése, plusz mindegyik után egy órás hűtési idő következik). A program lejárta után a sütő nem nyílik ki addig, amíg teljesen le nem hűlt belül. Ezzel kész is a makulátlan belső.

| Sikkes külső

Az Absolute termékcsalád tagjai ujjlenyomatmentes felülettel rendelkeznek, kifogástalan dizájnjuk pedig tökéletesen illeszkedik bármely konyhába, modern kisugárzást adva azoknak. A sütők egyedülálló rendszerrel vannak felszerelve, amely elősegíti a könnyed és csendes záródást.

absoluteurban_img_3.png


| Praktikusság 

Az akár 65 literes belső terű sütőkkel olyasmit is megvalósíthatsz, amit korábban soha: egyszerre öt szinten süthetsz különböző fogásokat. Ezáltal szintén időt spórolhatsz meg, hiszen több sütőben készülő étel esetén nem kell megvárnod, amíg az egyik fogás megsül, hanem azok mehetnek be egyszerre a készülékbe. Továbbá az átalakított sütőtálcák még egyszerűbbé teszik a konyhai folyamatokat, a mélyebb kialakításnak köszönhetően különleges recepteket is elkészíthetsz, és még jobb teljesítményre számíthatsz.

absoluteurban_img_4.png

 

Összefoglalva:

whirlpool_suto_info.jpg

Szólj hozzá

konyha főzés háztartás otthon sütés étkezés sütő whirlpool konyhai eszköz marketworld ételelőkészítés whirlpool 6. érzék whirlpool 6th sense whirlpool 6 érzék whirlpool sütő whirlpool 6. érzék sütő