2017. júl 31.

Fájdalommentes tartós szőrtelenítés? Mi lehet az?

írta: MarketWorld webáruház
Fájdalommentes tartós szőrtelenítés? Mi lehet az?

Az IPL technológia egy áttörő megoldás, amely az eljárás keretében a szőrtelenítés fájdalommentes, az eredmény pedig hosszan tartó sima bőr.

bri956_emerald_pdp_body_1.jpg

Miért jobb ez a megoldás, mint a többi szőrtelenítés?

Sokkal hosszabban tartó eredményt produkál, mint a borotva, az epiláló krém, a gyantázás vagy éppen az epilátor. Nem mellékesen pedig, akik már epiláltak vagy gyantáztak tudják mit jelent az, hogy fájdalommentes. Mindazonáltal nem szükséges naponta használni, ám a puha és sima bőr így is elérhető.

Mindenkinek jó ez a technológia?

Az IPL ideális a természetes barna, sötétszőke és fekete szőrszálak eltávolításához, ellenben a világosabb, mint vörös, világosszőke, ősz szőrszálakon és a sötétbarna bőrön nem hatásos. Oka, hogy a kezelés során a melanin (pigment) elnyeli a fényt és ennek következtében kifakul a szőrszálak színe, és a testszőrzet növekedése fokozatosan csökken.

lumea_tablazat.png

 

Van különbség a szalonokban használt módszer és az IPL között?

A szalonokban magasabb fényintenzitással végzik a kezelést, így a végeredmény tartósabb lesz, ugyanakkor a szőrzet 100%-os eltávolítása még a szalonokban is valószínűtlen, és időről időre karbantartó kezelést kell végezni.

philips_sc_lumea_prestige_ipl_szor-ujranovekedes_megelozes-i128966.jpg

Nos, az otthoni IPL technológia is ezen alapul, csak alacsonyabb fényintenzitással. Ezért lehet, hogy az otthoni eljárás nem feltétlenül olyan tartós, mint a szalonokban végzett eljárás, de a mondhatni hagyományos eljárásnál, mint a borotválkozásnál, epilálásnál mindenképpen tartósabb.

 

Tekintse meg az IPL technológián alapuló eszközöket!

www.marketworld.hu/lumea

 

Szólj hozzá

online szépség szépségápolás webáruház szőrtelenítés online áruház philips műszaki cikkek lézeres szőrtelenítés lumea marketworld