2019. nov 26.

Bombajó ajándékötletek a karácsonyi előkészületekhez

írta: MarketWorld webáruház
Bombajó ajándékötletek a karácsonyi előkészületekhez

Erre ügyelj ünnepekkor!

Bár még több, mint egy hónap van karácsonyig, fontos, hogy előre gondolkodjunk, ha szóba kerülnek az előkészületek. Hiszen mindenkit rosszul érint egy-egy kellemetlen meglepetés, mindegy, hogy ajándék vagy bármi más legyen a problémaforrás. Ajánljuk figyelmedbe tippjeinket, melyek megkönnyítik a zökkenőmentes készülődést.
medium-shot-happy-parents-girl-posing-indoors_23-2148321740.jpg
forrás: freepik.com

 

Nem árt egy nagyobb volumenű takarítás
 
Ha te vagy a vendéglátó, feltétlenül ess neki időben a nagytakarításnak! Sőt, ha nem vársz senkit az ünnepekre, akkor sem árt egy szanálás, ezáltal a fejedben is nagyobb lesz a rend, és stresszmentesen kezdhetsz neki a karácsonyi előkészületeknek.

A díszítésről se feledkezz meg! A sztenderd karácsonyfadíszítésen túl a tökéletes karácsonyi hangulat eléréséhez elengedhetetlen néhány égősor, melyeket kül- és beltéren kreatívan elhelyezve tovább fokozhatod az otthonosság érzését. Égősorokat, LED-es fényforrásokat és további díszítő elemeket webáruházunkban is találsz.
high-angle-arrangement-with-lights-pine-cones_23-2148337372.jpg
forrás: freepik.com

 

A tökéletes atmoszférához az illatok is hozzátartoznak, dobjunk mandarin- vagy narancshéjat a radiátoron, szárítsunk almakarikákat vagy tűzdeljünk tele narancsot szegfűszeggel. Ezeket az alapanyagokat üvegbe helyezve is tárolhatjuk, hogy mutatós legyen.
3050743.jpg
forrás: freepik.com

 

Számítsd ki előre a kiadásaidat!
 
Készíts költségvetést, amelyben szerepel, hogy mennyit költesz ajándékokra, a karácsonyi vacsora hozzávalóira stb., így nem érhetnek kellemetlen meglepetések, ha a pénztárcádról van szó.
 
Tervezd meg az ünnepi menüt!
 
Gondolj csak bele, mennyivel egyszerűbb dolgod van, ha nem szenteste napján találod ki a menüsort! Ha előre gondolkodsz, nyugodtabban telik a készülődéshez elengedhetetlen bevásárlás is. Válaszd ki, milyen leves, főétel és desszert passzol az alkalomhoz!
pusheen.gif
forrás: pusheen.com

 

Jótékonykodj!
 
A karácsony az egyik legalkalmasabb időszak az adakozásra. Válassz ki egy számodra szimpatikus alapítványt vagy ügyet, amit támogathatsz! Számos lehetőséged van, például a családsegítés és az ételosztás is bevett adakozási formák. Továbbá többféleképpen segíthetsz a gazdi nélkül maradt állatokon is, a menhelyeken végezhető önkéntes munka, de az örökbefogadás szintén jó opció, valamint pénzbeli és ételadományokat is örömmel fogadnak az ilyen jellegű helyeken. Ezen kívül a Cipősdoboz Akcióban való részvétel is remek mód a jótékonykodásra, a Baptista Szeretetszolgálat programjának célkitűzése, hogy a nélkülöző gyerekek is ajándékhoz jussanak karácsonykor. Idén 313 adományponton adhatók le a cipősdobozok november 29. és december 19. között. Emellett kevésszer jut eszünkbe, de adónk 1%-át is felajánlhatjuk jótékony célokra, például kórházaknak, oktatási intézményeknek stb.
hand-holding-jar-heart-tree-growing-money-coins_49149-473.jpg
forrás: freepik.com

 

Amit lehet, vegyél meg online!
 
Ha azok közé tartozol, akik nem kedvelik a sorban állást és a boltokban ekkor jellemző tolongást, vásárolj online! Ezzel saját magadnak teszel szívességet, hiszen így rengeteg időt és energiát spórolsz. Ha pedig valami olyasmit rendeltél, ami nem tetszik a megajándékozott személynek, a legtöbb helyen már bevett dolog az utólagos termékcsere.
 
Kerüld a stresszt!
 
• Az egyik legfőbb stresszforrás ilyenkor a pénz, de ha megfogadod már említett tanácsunkat, mely szerint készíts költségvetést, emiatt nem kell aggódnod.
 
• Minimalizáld az áruházakban, plázákban töltött időt, így nem lesz emberiszonyod mire a családdal töltött értékes idő elérkezik.
 
• Iktass be minden napra egy rövid sétát a szabadban, az garantáltan feltölt energiával!
 
• Koncentrálj magadra is! Esténként célozd be a legkényelmesebb pontot a lakásodban, és kuckózz be egy könyvvel vagy filmmel! Ez kellőképp kikapcsolja az agytekervényeket és következő nap újult erővel vetheted bele magad a készülődésbe.
 
• Nevess! A karácsonyi menü elfogyasztása után verbuváld össze a család összes tagját, és töltsétek el a délutánt egy szórakoztató társasjátékpartival!
guy.gif
forrás: giphy.com
Készíts listát az ajándékokról!
 
Hogy biztosan senki se maradjon ki a szórásból, szedd össze, hogy kik azok, akiknek ajándékot kell venned! Gondold át, hogy ezek közül a személyek közül, kinek mi illik a személyiségéhez, és válassz valami testhezállót!
26152.jpg
forrás: freepik.com

 

Ötletek ajándékokhoz, melyek a MarketWorld webáruházban is fellelhetők:
 
Nőknek:
 
A szépségápolási termékek gyakran első számú ajándékötletként jutnak eszünkbe, ha nőkről van szó. Hajsütővasak, hajvasalók és hajszárítók tömkelege érhető el webáruházunkban, ajánljuk, hogy nézz körbe kínálatunkban! Továbbá közkedvelt szépségápolási termék az epilátor, így azzal sem lőhetünk mellé. Ezen kívül egy edénykészlet is remek lehet a konyhatündér típusoknak.
gwen.gif
forrás: giphy.com

 

Férfiaknak:
 
Az arcápolás férfiak esetében sem elhanyagolandó, számukra remek választás lehet egy profibb kiszerelésű elektromos borotva, azonban a nem képviselői közül sokan a technikai kütyükért is bolondulnak, így egy telefont vagy tabletet sem valószínű, hogy visszautasítanának.
chritmasguy.gif
forrás: giphy.com

 
Bárkinek:
 
A koffeinért bolondulóknak kitűnő ajándék egy kávéfőző, ami számos színben és kivitelezésben megtalálható webáruházunkban. Ezen kívül jó választás lehet egy elektromos fogkefe, és ne feledkezzünk meg a háztartási kis- és nagygépekről sem! Továbbá a praktikus ajándékok közé tartoznak a Tefal termékei, a gőzállomások, valamint a porszívók is, melyek egytől egyig nagy népszerűségnek örvendenek webáruházunkban.
Szólj hozzá

ünnep karácsony ajándék háztartás készülődés ajándékötletek műszaki cikkek marketworld