2020. jún 26.

Szarvasi kávéfőző? Ezt ajánljuk!

írta: MarketWorld webáruház
Szarvasi kávéfőző? Ezt ajánljuk!

Garancia a minőségi kávéra

Senkinek sem kell bemutatni a szinte már hungarikumnak számító Szarvasi kávéfőzőket. A Szarvasi céget 1952-ben alapították, azóta tart töretlen népszerűsége. A megvásárolható termékek közül kezdetektől fogva nagy népszerűségnek örvendett a kotyogó, mely egyszerű használata révén az egyik legelterjedtebb alternatívát nyújtja, ha kávéfőzésről van szó. Azonban a később teret nyert elektromos kávéfőzők tovább borzolták a kedélyeket, hiszen kitűnő szűrőképességük révén lágy, zamatos koffeinbombát állítanak elő.

szarvasi_g.png

A Szarvasi CM 4677 kávéfőző

A kávéfőzők máig töretlen népszerűségét személyesen is tanúsíthatjuk, hiszen webáruházunk legnépszerűbb márkái közé tartozik a Szarvasi, vevőink nem egyszer több vásárolt példánnyal hagyják el üzletünket. A vásárlók megbízhatósága, valamint könnyű kezelhetősége és kitűnő minősége miatt választják a Szarvasi elektromos kávéfőzőit.

Praktikus és egyszerű használat – ezt nyújtja a Szarvasi CM 4677 modellje is. Mindezt a jelzőfénnyel ellátott kapcsolók, a levehető víztartály és a könnyen tisztítható csepptálca teszik lehetővé. A készülék eszpresszó és cappuccino készítésére is alkalmas: míg előbbi kiugraszt az ágyból reggelente, utóbbi kitűnő a hétvégi ejtőzéshez, vendéglátáshoz. Ezen kívül az eszköz különböző folyadékok és italok felmelegítésére is használható, így változatos módon alkalmazhatod a berendezést. Ráadásul a kávéfőző ezüst-szürke-fekete kivitelezése révén könnyedén beleillik bármely háztartásba, és garantáltan rövid idő alatt nélkülözhetetlen részévé válik a mindennapoknak.

szarvasi_blog.png

Vásárlói vélemények alapján is egyértelmű többségben vannak a pozitív visszajelzések, melyek elsősorban a termék ár-érték arányát helyezik előtérbe, mint jó tulajdonságot, emellett az egyszerű használhatóság és a készülék hosszú élettartama nyom sokat a latba.

Próbáld ki a kávéfőzőket őrölt kávéinkkal, melyekkel pillanatok alatt friss, erős, aromákban gazdag koffeinbombához juthatsz. Vagy próbálj ki egy olyan kávéspecialitást, mint amilyen a Pellini különlegessége, ami bársonyos, kifinomult ízvilágot biztosít, a lassú, kíméletes pörköléssel készülő őrlemény kivételes karakteressége garantáltan a kedvenced lesz.

Nosztalgia gyanánt pedig javasoljuk minden olvasónknak, hogy nézze meg a Szarvasi alábbi régi tévéreklámját, lehetséges, hogy valaki még emlékszik is rá. :-)

Válaszd az első számú hazai kávéfőzőgyártó termékét, melyet a legnépszerűbbek között tartunk számon webáruházunkban.

Szólj hozzá

konyha kávéfőző kávéfőzés kávézás konyhai eszköz konyhai kisgép kávégépek marketworld Szarvasi