2017. júl 04.

Szakállformázási kisokos

írta: MarketWorld webáruház
Szakállformázási kisokos

A szakáll reneszánszát éli, és az elmúlt években már nem csak a Movember jegyében kerül fel a férfi arcokra a buja szőrzet, hanem az így megszerzett ékesség marad az évi többi hónapjában is.

beard_2.jpg

Az arcformának megfelelően többféle típusú szakáll ismeretes, de bármilyen stílusról és legyen szó, ápolni kell, hogy ne csak nőjön, mint erdőben a fa, és ezzel tulajdonosa ne az ápolatlan szakáll érzetét keltse.

A szakállvágás eszközei:

  • Fésű vagy kefe: a szakáll átfésüléséhez.
  • Szakállvágó: vágáshoz
  • Ollók: az elegyengetéshez.
  • Védőolaj vagy hidratáló: a puha és egészséges szakállért.

A szakállvágás menete:


1. Fésülés: Fésülje át a szakállát egy irányba, beleértve a bajuszt és az áll környéki részeket is.
2. Szakállvágó: A szakállvágóval egyenletesre tudjuk vágni az arcszőrzetet, de válasszon minőségi, erős szakállvágót. Első alkalommal a legmagasabb fokozaton tesztelje a készüléket, majd vegye egyre alacsonyabbra az elérni kívánt méret eléréséig.
3. Nyak: A nyakon a bőr redőzött, így a vágás során fezstíse meg a bőrt, hogy biztosan mindenhonnan és egyenletesen levágja.
4. Megfelelő bajusz méret: A bajuszt fésülje rá a szájára, hogy meglássa a lelógó szőrszálakat, nos, ezeket távolítsa el, és a bajuszt is trimmelje meg a kívánt méretre.
5. Használjon ollót: A szakállvágás végén használjon ollót, hogy kiegyenlítse szakállát, lenyírja a kósza szállakat.
6. Tegyen pontot a művelet végére: vágás után hidratálja szakállát, amelytől fényesebb és egészségesebb lesz, és megakadályozza a kiszáradást és a viszketést.

beard_1.jpg
+ Tippek:
Fújd szárazra édes: Szárítsa meg szakállát, mert csak így látja az esetleges hibákat, amiket vizesen nem biztos, hogy észre venne.
A méret és méret közötti különbség: Mint ahogy a ruhák számozásánál is van eltérés márka és márka között, úgy szakállvágóknál is. Az éles vágás előtt mindig tesztelje az eszközt, és először a legnagyobb fokozaton kezdjen el vágni, majd vegye egyre lejjebb.
Megéri a pénzét: Invesztáljon egy jó minőségű szakállvágóba, kényelmes a használatuk, sokáig tartanak és igazán minőségi szakállat fog eredményezni a használatuk.

 

marketworld.hu/szakállformázók 

Szólj hozzá

online szépségápolás webáruház online áruház szakáll férfi szépségápolás szakállvágás szakállformázás ápolt szakáll