2020. ápr 17.

Légtisztító? Ezt ajánljuk!

írta: MarketWorld webáruház
Légtisztító? Ezt ajánljuk!

Bemutatjuk a Philips AC1217/50 Series 1000 készüléket

A tavasz beköszöntével ismét beindul az allergiaszezon, ami sokak számára kisebb-nagyobb kellemetlenséggel jár a tünetek megjelenésével. Ráadásul a tavaszi nagytakarítást követően lassan mind arra eszmélünk, hogy a nem kívánatos pormacskák újra megjelentek a lakás minden szegletében. Ugye neked is ismerősek a fent vázolt szituációk? Van egy jó hírünk, ugyanis ezekre a problémákra kínál megoldást a Philips légtisztítóival, amelyek képesek kiszűrni a port és a szennyeződéseket a levegőből. Tehát az említett készülék beszerzése eredményeként kevesebb időt kell takarításra szánnod, ráadásul az egészségesebb levegőjű élettérben a komfortérzeted is megnő.

legtisztito5.png

Tudtad, hogy a légszennyezés otthonodon belül is kialakulhat?

A növények által kibocsátott allergének és a por felelős ezért, valamint takarítás és főzés során is termelődnek káros részecskék. Emellett az új bútorok, felújított helyiségek is képesek a károsanyag-kibocsátásra. Szellőztetés útján pedig bejutnak a lakásba az allergének, illetve a PM2,5 részecskék. Utóbbi egy olyan molekula, amelynek belélegzése rendkívül veszélyes, mivel ha bekerül a tüdő mélyebb részeibe, és felszívódik a véráramba, növeli a légzőszervi és keringési betegségek kockázatát, valamint a fennálló tünetek súlyosbodását.
Erre kínál megoldást a Philips légtisztítóival, melyek közül most az AC1217/50 1000 Series típust mutatjuk be.

legtisztito2.gif

A Philips AC1217/50 1000 Series

Pihentető éjszakák, energiával teli nappalok

A készülék egy új kifejlesztett technológiának köszönhetően alacsony zajszinten éjszakai módban is működik, ami biztosítja számodra a nyugodt pihenést. Mindez úgy történik, hogy a légtisztító folyamatosan ellenőrzi a levegő tisztaságát, és kiszűri a káros anyagokat miközben alszol.

legtisztito4.jpg

A valaha volt legtisztább levegő az otthonodban

A készülékbe épített Advanced NanoProtect szűrő mindenre kiterjedő védelmet biztosít: az automatikus tisztítási mód mellett speciális allergén működtetés is rendelkezésedre áll, ez a beállítás észlel olyan napi cselekvéseket, mint például porszívózás vagy a párnák felrázása, melyek növelhetik az allergének szintjét a levegőben, és a gép ezen helyzetekhez igazodva felgyorsítja a levegőcserét, ezzel minimálisra csökkenti a szervezeted számára káros anyagok jelenlétét a helyiségben. Sőt a gép valós idejű visszajelzéseket szolgáltat a szoba levegőjének minőségéről. Emellett nagyon fontos megemlíteni, hogy a berendezés maximum 31 m2 területű helyiség szűrését képes hatékonyan végezni.

legtisztito6.jpg
Valóságra tervezve

A légtisztító rendelkezik gyerekzárral, így egy váratlan átállítástól sem kell tartanod, továbbá a készülék jelez, amikor szükséges a szűrőcsere. Ha ezt követően mégsem cseréled ki a szűrőt, a készülék nem fog működni, így elkerülve az egészségtelen levegő keringetését. A könnyű használatot elősegíti az eszköz érintőkijelzője, melyen a levegőminőséget is ellenőrizheted (egy kéktől –, mely a legjobb minőség jele – pirosig terjedő négyfokú színskálán). Allergiások számára pedig további jó hír, hogy az ECARF által minősített termékről van szó, ami azt jelenti, hogy az említett csoport kiemelt biztonsággal használhatja otthonában a légtisztítót.

legtisztito1.jpg
A készülék használata

Miután eltávolítottad a termék minden részéről a fóliát, válassz okos automata vagy manuális beállítást az optimális levegőtisztításhoz! Automata működésen belül kétféle módot állíthatsz be:

- automata módban a készülék folyamatosan ellenőrzi a levegő minőségét, és növeli annak keringetését, ha szennyezettséget észlel,

- az allergén mód előnyös azok számára, akik a levegőben terjedő allergénekre érzékenyek.

Manuális beállítás során további három lehetőséged van:

- alvás mód, ami halk működésével nem zavarja az éjszakai pihenést,

- turbó módot választva a leghatékonyabb levegőcserét biztosítja a készülék,

- gyerekzár mód.

Amennyiben zavar, ki tudod kapcsolni az eszközön lévő világítást, valamint időzített leállítást is beprogramozhatsz rajta. Fontos megemlíteni, hogy ha megjelenik a kijelzőn az ’FO’ kifejezés, ki kell tisztítani az előszűrőt. Ezt úgy teheted meg könnyedén, hogy a légtisztító elülső paneljét leveszed, majd lepattintod az előszűrőt eredeti helyéről. Öblítsd le hideg vízzel az előszűrőt, puha kefét használj a kosz eltávolításához! Hagyd megszáradni az alkatrészt a szabad levegőn! Ha ez megtörtént, helyezd vissza az előszűrőt és a panelt! 3 másodpercig tartsd nyomva a ’Reset’ gombot az újraindításhoz!

Ha a ’C7’ vagy ’A3’ felirat jelenik meg a kijelzőn, szűrőcserére van szükség. Ezt mindenképpen tedd meg 14 napon belül, különben nem fogod tudni használni a légtisztítót. A szűrőcseréhez szintén az elülső panel és az előszűrő, majd a NanoProtect szűrő eltávolítása szükséges. Cserét követően a már leírt módon indítsd újra az eszközt!



A légtisztító előnyei röviden:

• többféle működtetési módban használható,
• alacsony zajszinten működik,
• gyerekzárral biztosított,
• érintőkijelzős vezérléssel működtethető,
• folyamatos levegőminőség-ellenőrzést végez,
• ECARF által tesztelt és minősített termék,
• eltávolítja a levegőben található vírusok, baktériumok és allergének 99,9%-át.

legtisztito3.jpg
A bemutatott termék előrendelhető webáruházunkban a "Kosárba" gombra kattintva a rendelés véglegesítésével.

Szólj hozzá

egészség háztartás otthon takarítás tisztaság műszaki cikkek légtisztító Philips marketworld