2020. ápr 29.

Kéztisztító zselé - mi ezt ajánljuk!

írta: MarketWorld webáruház
Kéztisztító zselé - mi ezt ajánljuk!

Minden, amit az NCH Healthy Hands Aloe zseléről és a Dettol gélről tudni kell

kezfertotlenito_creatives_head.png

Mint ahogy azt néhány korábbi termékajánlónkban is hangsúlyoztuk, ezúttal is kiemeljük, hogy milyen fontos jelenleg a járványhelyzet miatt a megfelelő minőségű fertőtlenítés háztartásunkban, a közösségi terekben és a munkahelyeken. Természetesen nemcsak különböző berendezésekkel (például: légtisztító, ózonsterilizátor) tehetünk a betegség terjedése ellen, hanem egyénenként is hozzájárulhatunk a megelőzéshez külsőleg alkalmazott fertőtlenítőszerekkel. Így ezúttal a Dettol antibakteriális kézfertőtlenítőjét, illetve az NHC zseléjét mutatjuk be, és ismertetjük azok használatát.

A járványhelyzet kapcsán már egy ideje tisztában vagyunk vele, hogy a koronavírus ellen mindannyiunknak javasolt néhány alapvető egészségügyi előírást betartanunk, ilyenek a maszkviselés, a távolságtartás vagy a gyakori szappanos kézmosás. Legutóbbi tényező rendkívül meghatározó higiénés szempontból, mivel kezünkön néhány óra leforgása alatt 500-1000 baktérium is megtelepedhet, így szennyezzük tovább azokat a felületeket, amelyekhez hozzáérünk. Kutatások pedig már arra is rámutattak, hogy a koronavírus különböző anyagú felszíneken órákig vagy akár napokig is fennmarad és fertőz. Ezáltal könnyedén terjed érintkezés útján, hasonlóan olyan légúti fertőzésekhez, mint az influenza vagy a nátha. Így ezeknek a betegségeknek a terjedését legegyszerűbben a gyakori szappanos kézmosással, illetve kézfertőtlenítő használatával előzhetjük meg.

kezfertotlenito_creatives_cimsor_1.png


Amennyiben nincs lehetőségünk kezet mosni, használjunk magas (a WHO ajánlása szerint 60% feletti) alkoholtartalmú kézfertőtlenítőt! Ez rendkívül fontos, hiszen az említett szer képes semlegesíteni a vírusokat, baktériumokat. Ráadásul az alkohol alapú kézfertőtlenítő teljes mértékben elpárolog a kézről, így nem marad hátra a kézen semmilyen fertőtlenítő hatóanyag. A 100%-os alkoholt pedig – bármilyen hatékonynak tűnik első ránézésre – tanácsos elkerülni, mivel az kártékony lehet, kiszárítja, irritálja a bőrt.

• Az NCH Healthy Hands Aloe kézfertőtlenítő gél állagú, ami előnyt jelent a teljesen folyékony halmazállapotú szerekkel szemben, mivel a zselés anyag nem folyik le a kezünkről, illetve eloszlatni is könnyebb azt. A termék alkoholtartalma több mint 70%, a készítmény baktérium-, gomba- és vírusölő hatású. Használata gyors és egyszerű, így könnyedén megszabadulhatsz a bőrödön megtapadó kórokozóktól, a szer ráadásul öblítést sem igényel, így bárhová magaddal viheted, és alkalmazhatod, amikor szükséges. Használat során bőröd kiszáradásától sem kell tartanod, mivel a gél aloe verát tartalmaz.

• A Dettol terméke folyamatos védelmet biztosít használatot követően. A bőrgyógyászatilag tesztelt készítmény elpusztítja a kórokozók 99,9%-át, mindezt víz és szappan hozzáadása nélkül teszi, így a gél kitűnő higiéniai megoldást nyújt az anyáknak és minden családtagnak, akinek állandó védelemre van szüksége. Sőt, a gél frissességet biztosít, és használat után sem lesz tőle ragadós a bőr.

kezfertotlenito_creatives_cimsor_2.png

Rendkívül fontos megemlíteni azt is, hogy a kézfertőtlenítők használati útmutatóját – meg kell várni, amíg a szer megszárad a kezünkön, illetve fontos a megfelelő mennyiség használata, valamint annak alapos eloszlatása – be kell tartani, ugyanis ennek hiányában ronthatunk az eredményen. Azt se feledjük, hogy a gél felvitele közben és száradás után ne érje kezünket víz.

Ezért néhány pontban összeszedtük a termékek javallott használatát:

kezfertotlenito_creatives_hasznalat_02.png

 

kezfertotlenito_creatives_cimsor_3.png


Tedd mindennapjaid részévé a kézfertőtlenítő használatát, ezzel is óvva sajátod és mások egészségét!

kezfertotlenito_creatives_cimsor_4.png

Szólj hozzá

egészség tisztaság higiénia nch kézfertőtlenítő dettol marketworld kéztisztító kézfertőtlenítő gél