2021. júl 12.

Bemutatjuk a Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérőt

írta: MarketWorld webáruház
Bemutatjuk a Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérőt

Próbáld ki Te is!

section03-2.gif

Minden alkalommal, amikor megjelenik egy újabb verzió a Xiaomi Mi Smart Band aktivitásmérőből, az első kérdés, amit mindenki feltesz, hogy miben tud többet az új készülék az előzőnél? A kínai gyártó a Mi Smart Band 6-tal nem változtatott markánsan az eddig bevált recepten, de akad néhány újdonság az aktivitásmérővel kapcsolatban, aminek érdemes figyelmet szentelni.

Kezdjük a legalapvetőbb információkkal: a Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérő fekete, narancssárga, olívazöld, sárga, kék és elefántcsont színben is elérhető, így könnyedén kiválaszthatod a saját stílusodhoz illőt. Az akkumulátor töltése ugyanúgy történik, ahogy az 5-ös aktivitásmérő esetében, vagyis mágneses töltéssel. Ez az eddigi legegyszerűbb módja az akkumulátor újraélesztésének, hiszen a mágnesnek köszönhetően már nem kell kirángatni a kijelzőt a pántból. Azoknak pedig, akik a korábbi, 5-ös verziót használják, de az új aktivitásmérő beszerzését is tervezik, jó hír, hogy az 5-ös pántja jó a 6-os Bandhez is.

section14.jpg

Újdonságok

Ami különbségként elsőre feltűnik az eggyel korábbi szériához képest, az az, hogy a 6-os karpánt AMOLED kijelzője nagyobb, 1.56”, ami jelentősen nagyobb, mint elődjéé. Ráadásul a képernyőt személyre szabhatod saját képekkel vagy letölthető témákkal, melyből több, mint 60 elérhető, és amelyeket a teljes, lekerekített képernyőre terveztek. Továbbá a betűméret is nagyobb lett, ezáltal könnyebben olvashatóak az adatok/értesítések akkor is, ha például a szabadban sportolsz. Továbbá a kijelző görgetése közben a korábbiakhoz képest ezúttal egyszerre két funkció is megjeleníthető egy helyett.

Emellett 19 olyan sportmód közül választhatsz a 6-os aktivitásmérő esetén, ami az 5-ös verzió esetén még nem volt elérhető, így összesen 30 mozgásforma mellett dönthetsz, és monitorozhatod sportolási eredményeidet. Az automatikusan felismert sportmódok közé a séta, futás, futópados tréning, evezés, biciklizés és elliptikus tréneres edzés tartozik. Ezen kívül a ’Workout history’ fül alatt megtekintheted korábbi edzési eredményeidet is. Ráadásul a Xiaomi Mi Band 6 segítségével már a véroxigénszintedet is mérheted, ami bizonyos betegségek esetén rendkívül hasznos funkció, légzőszervi, szívbetegségek és a vörösvértestek betegsége esetén érdemes folyamatos mérésére hangsúlyt fektetni.

Az akkumulátoridő tekintetében a Xiaomi aktivitásmérők továbbra is erősek, a 6-os verzió normál használattal kb. 14 napig bírja egy töltéssel. A normál használaton felül viszont az egyes funkciók mindennapos kiaknázása (például folyamatos stresszmonitorozás beállítása) gyorsabb merülést eredményez.

talb5ymfgzyte2agjnnhfj.jpg

forrás: techradar.com

Mint azt már megszokhattad, az aktivitásmérővel nyomon követheted lépéseid és az elégetett kalóriák számát, a nap folyamán megtett távolságot, a nyugalmi és az aktív tevékenységek közbeni pulzusszintet és az alvásminőséget. Végül, amit még érdemes megemlíteni, hogy önmagában továbbra sincs beépített GPS a készülékbe építve, azonban okostelefonhoz csatlakoztatva követheted aktivitásaid a térképen.

A Xiaomi Mi Smart Band 6 előnyei:

• 1.56" méretű képernyő AMOLED kijelzővel
• Több, mint 60 választható téma a kijelzőhöz
• 30 fitnesz mód, melyből 6-ot automatikusan felismer az aktivitásmérő
• Pulzusmérés, esetleges ingadozások nyomon követése
• 50 méter mélységig vízálló
• Mágneses töltés
• Akkukímélő mód a hosszabb üzemidő érdekében

mi-band-6-amarilla-y-baloncesto-1024x536.jpg

forrás: techiestechguide.com

szemezgetes_az_ev_nepszeru_telefonmarkainak_keszulekeibol_3.jpg 

Rendeld meg az aktivitásmérőt itt!

Szólj hozzá

egészség telekommunikáció egészséges életmód termékbemutató műszaki cikkek műszaki webáruház xiaomi aktivitásmérő marketworld xiaomi mi smart band xiaomi aktivitásmérő xiaomi mi smart band 6 mi band 6