2020. okt 09.

Termékajánló: Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő

írta: MarketWorld webáruház
Termékajánló: Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő

Felejtsd el a napi teendőket, amíg élvezed a mozgás szabadságát!

xiaomi_5_gif_02.gif  
Talán nem túlzunk azzal, ha kijelentjük, megjelenése idején mindegyik Xiaomi aktivitásmérő karpánt sikert sikerre halmozott. Nem csoda, hiszen ár-érték arányban a márka viszi a prímet az aktivitásmérők terén. Jelenleg az ötödik széria kiadásánál jár a kínai gyártó, a legújabb verzió is tartogat néhány érdekes új funkciót, ami nem található meg az Mi Band négyes számú elődjében.
 

 xiaomi_mi_band_5_blog_products.png
 
 
Az aktivitásmérő széria életében jelentős változások a 3-as és 4-es Bandek között történtek. Az Mi Band 4 már színes kijelzővel rendelkezett monokróm helyett, annak mérete, valamint akkumulátorkapacitása is nagyobb lett. Ezen kívül az újdonságok listájára az öt fokozatos fényerőállítás, a zenelejátszás-vezérlés, a PIN-kódos zár és a menüből elérhető minden sportmód került fel. 


 
 

 
 
 
 
A mérföldkőnek számító fejlesztések a 4-es és 5-ös verzió között ennél mérsékeltebbek. Ami talán a legnagyobb durranásnak számít, az a töltés mikéntje. Az Mi Band 5 lényegesen egyszerűbben, egy mágneses fej segítségével töltődik, így nem kell kirángatni a kijelzőt a karpántból. Az Mi Smart Band 5 új funkciói között üdvözölhetjük továbbá:

 

• a nagyobb kijelzőt,

• az új sportmódok kiválasztását,

• a stressz-szint mérését és javaslatokat annak csökkentésére,

• illetve a légzőgyakorlatokat,

• végül, de nem utolsó sorban pedig a női egészségkövetést.

xiaomi_mi_band_5_blog_products_03_1.png

Az Mi Smart Band 5 előnyei
 
 
• Kijelző
 
 
Az új készülék nagyobb, immár 1,1” színes AMOLED kijelzője több tartalommal és animált számlapos megjelenéssel rendelkezik. Töltése a mágneses fejnek köszönhetően sokkal egyszerűbb és könnyebb használatot biztosít, az így biztosított üzemidő pedig kb. 14 napra rúg.
 
 



• Design
 
 
Jó hír, hogy ezt az aktivitásmérőt is a saját ízlésednek megfelelően formálhatod, hiszen a készülék többféle színű karpánttal is elérhető, valamint a 4-es szériából már ismert számtalan választható háttérképnek köszönhetően is megmutathatod egyéniséged.
 
 


 
• Alvásfigyelés

 
Ahogy azt már megszokhattuk az előző aktivitásmérő esetén, az egész napos pulzus-, és alvásfigyelés most sem hiányzik a karpánt funkcióinak listájáról. A fejlesztők ezúttal még nagyobb figyelmet szenteltek az alvás-elemző technológia frissítésére, így további 40%-kal növelték a pontosságot, ami lehetővé teszi az alvási adatok még pontosabb megfigyelését. Ennek köszönhetően akár azt is érzékelhetjük, ha tartósan fennálló alvási problémával van dolgunk, és javíthatunk állapotunkon a megfelelő lépésekkel.

 
• Vízállóság

 
Az 5 ATM vízállóság révén az úszás szerelmeseinek is tökéletes választás az Mi Smart Band 5, hiszen a kis eszköznek hála akár minden egyes karcsapást számon tarthatnak és a megtett métereket is nyomon követhetik a felhasználók.

 
• Új sportmódok

 
De ez még nem minden, ha sportmódokról van szó, egy egész paletta fogadja a felhasználót, a készülék már evezőgép, elliptikus tréner, jóga, ugrókötél és szobabicikli módban is használható, ráadásul minden mozdulatod elemzi az aktivitásmérő.
 
 

• Kamera távirányítása

Ha fotóznál, de nem akarsz vesződni a telefonos fényképezéssel, a karpánttal mobilod kamerájának távirányítása is lehetséges, így bármikor készíthetsz képet anélkül, hogy hozzáérnél a telefonodhoz. Röpködhetnek a szelfik és a csoportképek!

lark20200709-173108.png
 
• Összegzés
 
 
Tehát mindezt figyelembe véve az aktivitásmérő segítségével javíthatsz egészségi állapotodon, valamint monitorozhatod azt. Az Mi Fit applikációval pedig kezedben tarthatsz minden egészségügyi adatot, láthatod pulzusszámodat, sportolási eredményeidet, alvási problémákat, esetleges rendellenességeket.
 
xiaomi_mi_band_5_blog_products_02.png
 

Mi Smart Band 5 mellé: Xiaomi LS05 Haylou Solar okosóra
 
 
Ha szeretted az Mi Smart Band 5-öt, figyelmedbe ajánljuk a Solar okosórát is, ami már eggyel magasabb szintet horzsol. Az okosóra extra hosszú, kb. 30 napos üzemidővel büszkélkedik, valamint sportos, fiatalos kialakítással rendelkezik: ívelt fém ház keretezi az óralapot, a kijelző dinamikus színekkel operál, így sem éjjel, sem nappal nem lesz problémád az aktuális értesítések megtekintésével. Plusz a nano szíjnak köszönhetően mindig kényelmes viseletet biztosít az óra.
 

 
A 12 választható sportmód számos lehetőséget kínál arra, hogy formába hozd magad és könnyedén kövesd napi aktivitásod. A készülék Bluetooth 5.0-án keresztül csatlakozik az iOS vagy Android rendszerekhez.
 
xiaomi_blog_haylou.png
 
 
Mozgásra fel! Próbáld ki Te is az aktivitásmérőt és az okosórát!
 
Szólj hozzá

egészség műszaki egészséges életmód műszaki cikkek okosóra xiaomi okoskarkötő aktivitásmérő marketworld xiaomi mi band 4 haylou xiaomi mi band 5 xiaomi mi smart band